ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Ρεάλ- Μπαρτσελόνα

Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Ρεάλ- Μπαρτσελόνα
Spread the love

Ένα Clasico, όπως αυτό που θα κάνει σέντρα απόψε στην Μαδρίτη , πάντα έχει το δικό του χρώμα και σημασία αλλά όταν πρόκειται για έναν προημιτελικό, που θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημαντικότητα και ενδιαφέρον.

Ειδικά εάν αυτό διεξάγεται λίγες ημέρες μόλις μετά το ιστορικό 4-0 που πέτυχαν οι μπλαουγκράνα επί των μερέγχες μέσα στο Μπερναμπέου στο αντίστοιχο Clasico των Ανδρών.

Η Ρεάλ μπαίνει στο αποψινό ντέρμπι με σπινθηροβόλο μορφή αφού προέρχεται από 8/9 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο το γεγονός πως η μοναδική ήττα που έχουν γνωρίσει οι παίκτριες της “Βασίλισσας” σε αυτόν τον αριθμό των παιχνιδιών ήταν η συντριβή από την Μπαρτσελόνα με 5-0.

Πάντως στο πρόσφατο 2-0 επί της Τενερίφης έδειξαν πολύ ανταγωνιστικές και έτσι κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην 5η θέση του πίνακα και να διεκδικούν επί ίσοις όροις μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ και της ερχόμενης περιόδου.

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη πλευρά έχει ήδη στο τσεπάκι της τον φετινό τίτλο αφού έχει καταφέρει να κερδίσει και τα 24 (!) παιχνίδια που έχει δώσει στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Ωστόσο έχει στόχο την κατάκτηση του τρεμπλ δηλαδή και του Κυπέλλου Ισπανίας αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ του οποίου είναι και κάτοχος από την περσινή σαιζόν.

Ενδεικτικό της φόρμας στην οποία βρίσκονται είναι πως στην φάση των ομίλων όχι μόνο πέτυχαν 6 νίκες αλλά σκόραραν και 24 γκολ ενώ είναι επίσης χαρακτηριστικό πως στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έχουν πετύχει τουλάχιστον 3 γκολ μέσο όρο ανά 90λεπτο.

Προϊστορία: Από το 2020 η Μπάρτσα αριθμεί 5/5 απέναντι στην Ρεάλ με τέρματα: 17-2.

* Απόλυτο φαβορί η Μπαρτσελόνα για αυτό και θα ποντάρω σε combo στο 2ιπλο με τα πάνω από τρία τέρματα σε απόδοση 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 3,5

(Visited 222 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x