Spread the love

Στη Λειβαδιά  η τοπική ομάδα κοντράρεται με την Καλλιθέα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη Σούπερ λιγκ 2.

Μετά την, ίσως, απρόσμενη ήττα από τα Χανιά με 3-1 , ο Λεβαδειακός άρχισε να ξαναβρίσκει τα πατήματα  του και με μία απόλυτα “επαγγελματική” νίκη κόντρα στην Ιεράπετρα, αλλά και  δύο εμφατικές νίκες ,απέναντι  σε Ζάκυνθο(4-0) και Ηρόδοτο(6-0)  παραμένει στην κορυφή και στο +2 από την Καλαμάτα στην μάχη για την πρώτη θέση και την παρουσία σε μπαράζ ανόδου με την ομάδα από τον Βόρειο όμιλο.

Η νίκη μοιάζει αυτοσκοπός υπό την έννοια ότι θα την φέρει στο +5 απο τους διώκτες της  αλλά και ουσιαστικά θα βγάλει εκτός ελπίδας   διεκδίκησης την Καλλιθέα  από την οποία απέχει τέσσερις βαθμούς. Εντός έδρας είναι αήττητη, αλλά χωρίς το απόλυτο σε νίκες(8-3-0).

Η Καλλιθέα είναι από τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες του Πρωταθλήματος.  Εχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με παθητικό 13 γκολ ,της λείπει το εύκολο γκολ και αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη της παθογένεια.  Μετά απο δύο νίκες, απέναντι σε Ηρόδοτο και Ρόδο, αμφότερες εντός έδρας, πάλεψε πολύ σκληρά στην Επισκοπή και παρά το ότι προηγήθηκε  δέχτηκε την ισοφάρισε και έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τον Λεβαδειακό.

Λογικά , ο Μουνιέ θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, επιστρέφει ο μέσος Μπουλούλης και γενικά ο Βόκολος θα βάλει  ότι καλύτερο μπορεί σε ένα κρίσιμο ματς για την ομάδα.  Εκτός έδρας μετρά 5-4-2 με οκτώ under  και τρία over αλλά και 12-7 τέρματα.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια.

Εκτίμηση: Το παιχνίδι είναι ντέρμπι  με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον  και μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι διαιτητής μπήκε ο Μανούχος ,αξιολογημένος ρέφερι σούπερλιγκ. Οπως και να χει , ο Λεβαδειακός είναι το φαβορί για τη νίκη ,αλλά δεν θα πάω με το 1.54. Η επιλογή μου θα είναι τα 2-3 τέρματα που πληρώνουν στο 1.90.  Είναι ένα ματς που λογικά ο Λεβαδειακός θα έχει κατοχή και η Καλλιθέα θα ψάξει στιγμές.

ΠΡΟΤΑΣΗ::2-3

(Visited 115 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x