ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ριονέγκρο – Περέιρα  

Κολομβία: Ριονέγκρο – Περέιρα  
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες» του Ριονέγκρο, καθώς τόσο η ομώνυμη ομάδα όσο και η Περέιρα βρίσκονται χαμηλά στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού και αμφότερες, θέλουν φυσικά να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Τρεις συνεχόμενες ήττες για την Ριονέγκρο, η οποία μπήκε σε περιπέτειες, μετά το 0-4 αρχικά στο γειτονικό Μεντεγίν από την ομώνυμη ομάδα, το 1-2 φιλοξενώντας την Ενβιγκάδο και το 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Αλιάνσα Πετρολέρα. Πιο απειλητική πάντως στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Αλιάνσα Πετρολέρα, στο οποίο είχε ευκαιρίες και ένα δοκάρι πριν δει τον αντίπαλο γκολκίπερ να ανοίγει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο τριακοστό όγδοο λεπτό. Πιο απειλητική και στην επανάληψη η Ριονέγκρο, φτάνοντας προσωρινά στην ισοφάριση στο πενήντα οκτώ, με την Αλιάνσα Πετρολέρα όμως με σύμμαχο την τύχη, να βρίσκει και δεύτερη φορά το δρόμο για τα δίχτυα, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εβδομήντα πέντε. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα για την Ριονέγκρο, σε πέντε ματς στο Απερτούρα στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, πολύτιμο 1-0 φιλοξενώντας την Τζούνιορ, με το οποίο η Περέιρα όχι μόνο πήρε ανάσα στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, αλλά επέστρεψε ταυτόχρονα στα τρίποντα μετά από πέντε αγωνιστικές. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο συγκεκριμένο ματς, περισσότερες πάντως και πιο σημαντικές για την Τζούνιορ, με την Περέιρα όμως όχι μόνο να έχει κορυφαίο τον Αμερικάνο γκολκίπερ Καστάνιος, αλλά να είναι και πιο τυχέρη, καθώς «τιμώρησε» την αφέλεια των φιλοξενούμενων σε μια αντεπίθεση στο εβδομηκοστό πρώτο λεπτό. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για την Περέιρα, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Κάνο.3

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στα τρία ματς των δύο ομάδων την τελευταία δεκαετία στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες», με 1-1 το 2019, 1-0 για την Ριονέγκρο το 2020 και 1-0 για την Περέιρα το 2021.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με αρκετά δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 268 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x