Spread the love

 

Στη Στοκχόλμη, η Σουηδία κοντράρεται με την Τσεχία ,με στόχο τον τελικό  της παρουσίας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η αλήθεια είναι  πως οι Σουηδοί, μαζί με την Πορτογαλία έκαναν τις μεγαλύτερες αυτοκτονίες ποδοσφαιρικά, έχοντας την πρόκριση στα χέρια τους  ωστόσο ο ποδοσφαιρικός Θεός τους δίνει ακόμα μία ευκαιρία.  Ουσιαστικά  η ήττα που καταδίκασε τους Σουηδούς ήταν αυτή απο τη Γεωργία με 2-0  με το  κλείδωμα της απώλειας να έρχεται στην  επαγγελματική ήττα από τους Ισπανούς με 1-0.

Η κριτική που γίνεται στον Αντερσον είναι μεγάλη ,υπό την έννοια ότι η ομάδα φάνηκε να μην έχει πλάνο  τόσο στα δύο μάτς που έπαιξε με Γεωργία και Ισπανία όσο και  στην ήττα από την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, o Αντερσον δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τιμωρημένους Κράφτ(Αμυνα) και Ιμπραϊμοβιτς, ενώ ο Αντονι Ελάνγκα ,που αποτελεί παίκτη της Next genaeration  της χώρας και μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιντεν, θα ξεκινήσει απο τον πάγκο. Ο Αντερσον θα περιμένει πολλά απο τους Ισάκ και Φόρσμπεργκ  ποτυ είναι οι σταρ της ομάδας ,αλλά και τον Κουάισον που αποτελεί τον παίκτη που μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο. Στην αποστολή είναι και ο Σούντγκτρεν του Αρη.

Η Τσεχία, βρέθηκε εδώ, μέσω του Nations League, και πλέον  έχει τη χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στο Μουντιάλ. Στα προκριματικά, έκανε μέτριες εμφανίσεις και έμεινε τρίτη, πίσω από  Βέλγιο και Ουαλία, την ώρα που στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σιλχάβι  έχει σημαντικό πρόβλημα με την απουσία του επιθετικού Σικ ,όπως και του αριστερού μπακ Μπορίλ .

Θέση  στην ενδεκάδα, ως δεξιος μπακ, κάτι που δεν έχουμε σεί στον Αρη , θα έχει ο Μπράμπετς ,ενώ βασικός κάτω απο τα δοκάρια θα είναι ο Τόμας Βατσλίκ του Ολυμπιακού. Στην επίθεση,αντί του Σικ, τη θέση του θα πάρει ο 19 χρονςο της Σπάρτα Πράγμας,Ανταμ Χλόζεκ.

Προϊστορία: 1-1-0  σε φιλικά   

Εκτίμηση:  Η Σουηδία έχει ακόμα μία ευκιρία απέναντι σε μία Τσεχία που βγάζει σκληράδα

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

(Visited 262 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x