ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μπαράζ Μουντιάλ Κατάρ 2022: Ιταλία- Σκόπια

Μπαράζ Μουντιάλ Κατάρ 2022: Ιταλία- Σκόπια
Spread the love

Στο Παλέρμο η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία αντιμετωπίζει τα Σκόπια για τα ημιτελικά των πλέι οφ και έπαθλο στον νικητή το ένα εισιτήριο για τον τελικό εκεί που θα περιμένει ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Τουρκία στις 29 του μήνα.

Η Σκουάντρα Ατζούρα μπορεί να πανηγύρισε την κατάκτηση του Euro2020 μέσα στο Γουέμπλεϊ αλλά ούσα απούσα από το προηγούμενο Μουντιάλ στην Ρωσία θα είναι μια πραγματική καταστροφή για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να μην αγωνιστεί ούτε στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Στα προκριματικά τερμάτισε στην 2η θέση πίσω από την Ελβετία με απολογισμό: 4-4-0.

Στην ιστορία τους οι Ατζούρι ποτέ δεν έχουν αποτύχει να προκριθούν back to back σε Μουντιάλ αφού στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1962 είχαν προκριθεί και αγωνίστηκαν στα γήπεδα της Χιλής παρότι τέσσερα χρόνια πριν δεν τα είχαν καταφέρει και δεν είχαν ταξιδέψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στην Σουηδία.

Δεν βρίσκονται σε τρομερή φόρμα με απολογισμό 2/7 νίκες αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν έχουν χάσει σε προκριματικά Μουντιάλ μπροστά στο κοινό τους και για αυτό άλλωστε είναι το μεγάλο φαβορί σε αυτό το ζευγάρωμα.

Εκτός δράσης οι: Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι για τους γηπεδούχους.

Τα Σκόπια έχοντας στην μικρή μέχρι τώρα διαδρομή τους ως αυτόνομη και ποδοσφαιρικά χώρα πετύχει την “παρθενική” τους συμμετοχή στα τελικά ενός Euro βρίσκονται και στα πλέι οφ στον δρόμο για το Μουντιάλ του Κατάρ κάτι που από μόνο του αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία και πρόοδο.

Μπορεί στα τελικά του Euro2020 να μην κατάφεραν να πάρουν ούτε έναν πόντο αφού έχασαν και στα τρία τους παιχνίδια κόντρα σε Ολλανδία, Αυστρία και Ουκρανία αλλά στα προκριματικά του Μουντιάλ έχασαν μόνο από την Γερμανία (0-4) σε 7 παιχνίδια και κράτησαν μηδέν παθητικά σε τέσσερα από αυτά.

Επιπλέον με 10/12 βαθμούς στον προκριματικό όμιλο μια ιστορική νίκη επί των Γερμανών εκτός έδρας πριν από έναν χρόνο και δυο back to back νίκες στο φινάλε απέναντι σε Αρμενία και Ισλανδία τους επέτρεψαν να τερματίσουν πίσω από τα πάντσερ και μπροστά από την Ρουμανία για να βρεθούν στα μπαράζ.

Προϊστορία: Δυο φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν με τους Ατζούρι να αριθμούν μια νίκη ( 3-2) εκτός έδρας τον Οκτώβριο του 2016 και μια ισοπαλία εντός έναν χρόνο αργότερα για τα προκριματικά του Euro.

* Πάω με το φαβορί σε έναν νοκ άουτ αγώνα που διακυβεύεται μια πρόκριση στον τελικό των πλει οφ για το Μουντιαλ. Σε combo ο Άσος με το Under 3,5 σε απόδοση 1,80. Καθόλου άσχημο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Under 3,5

(Visited 213 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x