ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ουνιόν Μαγκνταλένα – Ριονέγκρο

Κολομβία: Ουνιόν Μαγκνταλένα – Ριονέγκρο
Spread the love

Στο «Σιέρα Νεβάδα» της Σάντα Μάρτα το τρίτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τη νεοφώτιστη και ουραγό του Απερτούρα, τοπική Ουνιόν Μαγκνταλένα, να θέλει να βάλει τέλος στο μεγάλο αρνητικό της σερί, την στιγμή που η Ριονέγκρο έχει στόχο να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού.

Έξι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα για την Ουνιόν Μαγκνταλένα, η οποία μετά και το 0-2 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα Τζαγκουάρες είναι ουραγός στο Απερτούρα και το βασικότερο, πως βρίσκεται στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού, όντας το μεγάλο φαβορί για να αποχαιρετήσει την κατηγορία. Ήττα με σχεδόν κάτω τα χέρια στην έδρα της Τζαγκουάρες, σε ένα ματς στο οποίο η Ουνιόν Μαγκνταλένα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο έβδομο μόλις λεπτό και στο οποίο παραδόθηκε ουσιαστικά στο είκοσι τέσσερα, όταν και έμεινε με παίκτη λιγότερο. Το μόνο που απέμενε στην συνέχεια να έρθει και η χαριστική βολή από την αντίπαλο της, κάτι που έγινε στο εξήντα πέντε (0-2). Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Ουνιόν Μαγκνταλένα, σε έξι ματς στο Απερτούρα στην Σάντα Μάρτα, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο μέσος Γκόμες.

Στον αντίποδα, αγχωτικό αλλά ταυτόχρονα πολύτιμο 1-0 φιλοξενώντας την Περέιρα, βλέποντας την Ριονέγκρο όχι μόνο να παίρνει ανάσα στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, αλλά να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, αφήνοντας ταυτόχρονα πίσω τρεις συνεχόμενες ήττες που την είχαν βάλει σε περιπέτειες. Περισσότερες και πιο σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι, για την Περέιρα στο μεταξύ τους ματς, με την Ριονέγκρο όμως πιο τυχερή, βρίσκοντας δίχτυα, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο πεντηκοστό τρίτο λεπτό. Μία νίκη και πέντε ήττες για την Ριονέγκρο, σε έξι ματς στο Απερτούρα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Τζέισον Κινιόνες.

Προϊστορία: Ισοπαλία με 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες το 2019, στο μοναδικό τους ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ουνιόν Μαγκνταλένα.

Η αλήθεια είναι, πως βάσει της εικόνας των γηπεδούχων, το 3,00 που βλέπουμε στο «διπλό» σε κάποιες εταιρείες σε προκαλεί. Παρόλα αυτά, απρόβλεπτη και με μέτριο εκτός έδρας ρεκόρ η Ριονέγκρο, με το ματς να χρειάζεται και κάλυψη.

Εκτίμηση:  X2

(Visited 235 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x