Spread the love

Στη Λάρισα, ο τοπικός  Απόλλων δίνει μάχη επιβίωσης κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται οριακά πάνω απο τα Τρίκαλα στην προσπάθεια τους για την αποφυγή του υποβιβασμού και το ματς της Κυριακής σαφώς και είναι κρίσιμο. Προέρχονται απο δύο ήττες απέναντι σε Ηρακλή(4-0) και  Βέροια (0-1) ,πήραν ,ωστόσο, πολύτιμο βαθμό στην Καλαμαριά (1-1). Εντός έδρας έχουν 2-3-2 στα τελευταία επτά παιχνίδια τους, πιο πρόσφατη  ήττα απο τη Βέροια. Γενικά, ωστόσο, δεν ανοίγουν τα ματς τους(8 στα 9 under).Αγωνιστικά,

Εκτός έμειναν ο διεθνής Ousmane (απουσιάζει με την Εθνική Μαυριτανίας), ο Σκούπρας (που είναι στο στάδιο της αποκατάστασης), όπως και οι Παναγιώτου, Ζαχόπουλος, Σούλτσε, Ευθυμιάδης, Hassaini, Dongham.

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Αστρά (Τ), Μαντζάρη (Τ), Tiboue, Λουκά, Γιαννίτση, Ποτόσογλου, Χατζή, Lemaangr, Μπαλογιάννη, Καλούση, Λίταινα, Kozuh, Νούσιο, Villa, Πετράκη, Karamoko, Σταματή, Γκάρα, Ζιάκα, Ngo’o.

H Kαρδίτσα, από την άλλη πλευρά,  είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας  και στόχο ς είναι να μείνει στην πρώτη τριάδα.  Προέρχεται από την  ήττα κόντρα στη Λάρισα(2-3) ,ενώ νωρίτερα είχε έρθει ισόπαλη (1-1) με τον Απόλλων Πόντου.

Εκτός έδρας δεν έχει χάσει τα τελευταία τέσσερα ματς (0-2-2) ,ενώ εκτός θα είναι ο μέσος Λαρέα που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τη Λάρισα.

Προϊστορία:  3-0-0

Εκτίμηση: Ο Απόλλων έχει ξεκάθαρο στόχο την παραμονή και με νίκη  κάνει σημαντικό βλήμα, ενώ η Καρδίτσα θα παλέψει για την τριάδα καθαρά για το γόητρο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 202 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x