ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Σάντα Φε – Ουνιόν Μαγκνταλένα    

Κολομβία: Σάντα Φε – Ουνιόν Μαγκνταλένα    
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Σάντα Φε φιλοξενώντας στο «Ελ Καμπίν» τη νεοφώτιστη και ουραγό τόσο του Απερτούρα όσο και της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού, Ουνιόν Μαγκνταλένα, με την σπουδαία ομάδα της Μπογκοτά να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην πρώτη οκτάδα και φυσικά σε τροχιά πλέι οφ.

Ήττα με 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του Μεντεγίν από την κυπελλούχο Κολομβίας, Ατλέτικο Νασιονάλ, με το αποτέλεσμα αυτό να φέρνει την Σάντα Φε στην 9η θέση ή οριακά, αν προτιμάτε, εκτός της πρώτης οκτάδας. Παρόλα αυτά, η σπουδαία ομάδα της Μπογκοτά έβγαλε αμέσως σημάδια αντίδρασης, καθώς επικράτησε 1-0 μεσοβδόμαδα στην έδρα της Ντεπορτίβο Πάστο, στην πρώτη τους μονομαχία για τον 3ο γύρο του κυπέλλου, αποκτώντας φυσικά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Σάντα Φε, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα Απερτούρα στο «Ελ Καμπίν», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες για την Ουνιόν Μαγκνταλένα, μάλιστα σε διαφορετικές διοργανώσεις, βλέποντας να υπάρχουν σημάδια ζωής στην ομάδα της Σάντα Μάρτα. Πρώτη εξ αυτών το 2-1 για το πρωτάθλημα Απερτούρα σε βάρος της Ριονέγκρο, έστω και αν ήταν περισσότερο ένεση ψυχολογίας, καθώς είναι ουραγός στην ειδική βαθμολογία και φαβορί για τον υποβιβασμό, ενώ 3-1 ακολούθως με την Ρεάλ Σανταντέρ για τον 3ο γύρο του κυπέλλου, έχοντας πλέον μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Μία ισοπαλία και πέντε ήττες για την Ουνιόν Μαγκνταλένα, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα Απερτούρα μακριά από το «Σιέρα Νεβάδα» της Σάντα Μάρτα, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Βανέγκας.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για την Σάντα Φε το 2019, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία στο «Ελ Καμπίν» με την Ουνιόν Μαγκνταλένα.

Βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα η Σάντα Φε, εκτιμώντας πως αν δεν καταφέρει σήμερα να πάρει το τρίποντο, θα πετάξει στα σκουπίδια ότι με κόπο έχτισε τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Εκτίμηση:  1

(Visited 200 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x