ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Μίλγουολ- Σουόνσι

Τσάμπιονσιπ: Μίλγουολ- Σουόνσι
Spread the love

Στο Den η Μίλγουολ θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την δυνατή της έδρα για να “λυγίσει” την Σουόνσι η οποία έχει πρόσφατα καλά αποτελέσματα άρα και ανεβασμένη ψυχολογία αλλά συνάμα και όχι τόσο καλή συγκομιδή στις “εξορμήσεις” της.

Τα “Λιοντάρια” με 5/7 νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους που είναι αήττητα μπροστά στο κοινό τους έχουν αναμφισβήτητα “χτίσει” μια καλή αυτοπεποίθηση και ψυχολογία και χρειάζονται την νίκη απόψε για να πλησιάσουν ή τουλάχιστον να μην χάσουν την επαφή τους με τα μπαράζ ανόδου στην βαθμολογία.

Μετά και το 2-2 που απέσπασαν στο Λούτον από την ομώνυμη ομάδα έχουν φτάσει στα 10 παιχνίδια με μόλις μια ήττα και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα πρέπει να βλέπουν κάθε ένα από τα εφτά εναπομείναντα παιχνίδια τους ως “τελικό” εάν θέλουν να παρακάμψουν τέσσερις ομάδες που βρίσκονται πιο μπροστά από αυτούς μέχρι και την 6η πολυπόθητη θέση της βαθμολογίας που δίνει και το τελευταίο εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου.

Η Σουόνσι βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογία μετά το θριαμβευτικό 0-4 με το οποίο κέρδισε την Κάρντιφ εκτός έδρας πετυχαίνοντας το πρώτο double στην ιστορία της στα ντέρμπι της Νότιας Ουαλίας.

Οι φιλοξενούμενοι νωρίτερα είχαν πετύχει ακόμη ένα 2ιπλο επί της Πίτερμπορο ( 2-3) ενώ ενδιάμεσα παραχώρησαν “λευκή” ισοπαλία στην Μπέρμπιγχαμ στα τρία τελευταία τους παιχνίδια που είναι αήττητοι.

Με κομπλέ αποστολή και σε σχηματισμό “3-4-2-1” έχοντας στο “9” τον Μάικλ Ομπαφένι θα επιχειρήσει ο τεχνικός Ράσελ Μάρτιν να φύγει αλώβητος από το Den.

Προϊστορία: Η Σουόνσι είναι αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Μίλγουολ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Εκτιμώ πως η Σουόνσι δεν θα έχει ξεπεράσει το Hangover από το σπουδαίο 2ιπλο στο Cardiff City και πως η Μίλγουολ με 5/7 νίκες εντός έδρας θα διευρύνει το αήττητο σερί στην έδρα της . Σε combo εδώ το 1Χ με το Over 1,5 και σε κάλυψη το σύνολο τερμάτων 2-3.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ + Over 1,5

(Visited 429 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x