ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Σέφιλντ. Γ- ΚΠΡ

Τσάμπιονσιπ: Σέφιλντ. Γ- ΚΠΡ
Spread the love

Στο Bramall Lane έρχονται απόψε αντιμέτωπες δυο ομάδες όπως είναι η Σέφιλντ.Γ και η ΚΠΡ οι οποίες αμφότερες έχουν άμεση ανάγκη από τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να πλασαριστούν στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας.

Οι “Λεπίδες” μετά και την ήττα τους από την Στόουκ (0-1) την περασμένη αγωνιστική έπεσαν στην 8η θέση και με τον πρόσφατο κακό απολογισμό των μόλις 2/7 νικών θα πρέπει να γκαζώσουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος για να προλάβουν τα μπατράζ ανόδου.

Κι όλα αυτά ενώ τον Νοέμβριο με την επιστροφή του Πολ Χέκινγκμποτομ στην τεχνική ηγεσία υπήρξε μια υπέρμετρη αισιοδοξία πως η ομάδα θα είχε πολλές πιθανότητες όχι μόνο για ένα πλασάρισμα στα μπαράζ αλλά και για την απευθείας άνοδο.

Έχοντας πάντως 2/2 στα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους απέναντι σε Μπόρνμουθ και Ρέντινγκ εάν απόψε τις κάνουν … τρεις κόντρα στους Rangers θα βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Με τον τεχνικό Μαρκ Γουόμπαρτον να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός Loftus Road , απόρροια των 7/10 ηττών στα πιο πρόσφατα παιχνίδια των Rangers, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η ψυχολογία της ομάδας είναι στο ναδίρ.

Ίσως αποτελέσει και ένα ηλεκτροσόκ στα ενδότερα του συλλόγου στην απέλπιδα προσπάθεια της διοίκησης για ένα come back αφού ακόμη είναι ζωντανοί στο κυνήγι μιας θέσης για τα μπαράζ ανόδου.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα 5/7 εναπομείναντα παιχνίδια τους είναι εκτός έδρας εκεί που ο απολογισμός τους είναι 8/18 νίκες.

Προϊστορία: Η Σέφιλντ.Γ αριθμεί τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι στην ΚΠΡ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η ομάδα από το Yorkshire ούσα αήττητη μπροστά στους οπαδούς της από τις 30/10 /21 , δηλαδή ένα σερί 10 αγώνων, έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει πως θα τα καταφέρει και απέναντι στην ΚΠΡ απόψε. Σε combo θα πάω πιο συντηρητικά εδώ με την διπλή ευκαιρία του 1Χ και το Over 1,5 γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ+ Over 1,5

(Visited 505 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x