Spread the love

Στη Μερτσέντες Benz Arena, η Στουτγκάρδη παίζει απέναντι στη Ντόρτμουντ.

Οι Σουηβοί ,του Μαυροπάνου,  είναι οριακά πάνω από τη ζώνη των πλέι άουτ, ενα βαθμό πάνω απο την Μπίλεφελντ. “Τρέχουν” αήττητο τεσσάρων αγώνων (2-2-0) με δύο νίκες απέναντι σε Γκλάντμπαχ και Αουγκσμπουργκ με το ίδιο σκορ(3-2),ενώ έφεραν 1-1 με Ουνιόν και Μπίλεφελντ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους.

Αγωνιστικά , τα νέα προβλήματα ακούν στις απουσίες του αμυντικού Αντον και του δημιουργικού μέσου Καλαιτζιτς που είναι και ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας του αλλά κόλλησε Κορονοϊο και είναι εκτός. Εντός έδρας μετρά 3-3-3 στα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Η Ντόρτμουντ, εκεί που έδειχνε ικανή να χτυπήσει τη Μπάγερν έφερε την ισοπαλία με την Κολωνία(1-1) και την συντριβή απο τη Λειψία(εντός με 1-4) και κάπως έτσι είναι στο -9 απο την πρωτοπόρο. Στόχος να κρατήσει την δεύτερη θέση.  Οι φιλοξενούμενοι, με το 4-2-0 στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους τους, δεν έχουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής πλήν κάποιων απόντων εδώ και καιρό όπως οι Μεουνιε-Πασλακ-Σμέλτσερ.

  Προϊστορία: 1-1-8 στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις τους.

Εκτίμηση: Η Στουτγκάρδη παίζει τη ζωή της στο ματς, η Ντόρτμουντ θέλει τη νίκη  για να κάνει ένα ακόμα βήμα για τη δεύτερη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/Over 

(Visited 605 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x