ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ταγέρες – Ντεφένσα

Αργεντινή: Ταγέρες – Ντεφένσα
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στην Κόρδοβα, με την τοπική Ταγέρες να θέλει να βελτιώσει την βαθμολογική της εικόνα και να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση του 1ου ομίλου της Λίγκα Προφεσιονάλ, την στιγμή πάντως που με νίκη η Ντεφένσα θα βρεθεί στην πρώτη τετράδα του ίδιου γκρουπ, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο.

Να σημειωθεί, πως οι 28 ομάδες που μετέχουν στη Λίγκα Προφεσιονάλ είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους και πως την πρόκριση για τα χιαστί νοκ άουτ ματς παίρνουν οι τέσσερις πρώτες αυτών.

Ήττα με 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Χιμνάσια Λα Πλάτα, με την Ταγέρες όχι μόνο να πέφτει «θύμα» ανατροπής, καθώς βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στο τριακοστό τέταρτο λεπτό, αλλά να «υποχωρεί» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, όντας πλέον στην προτελευταία θέση όπως προαναφέρθηκε του 1ου ομίλου. Παρόλα αυτά, με το δεξί στην φάση των ομίλων του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς επικράτησε 1-0 στην πρεμιέρα της στην Κόρδοβα, της πρωταθλήτριας Χιλής, Κατόλικα. Ακόμα πιο δύσκολη πάντως η αποστολή της την 2η αγωνιστική της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής, καθώς θα δοκιμαστεί μεσοβδόμαδα στο «Μαρακανά» με την Φλαμένγκο.

Στην αντίπερα όχθη, ήττα με 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Ρίβερ Πλέιτ, με τη Ντεφένσα πλέον στην 5η θέση του 1ου ομίλου, καθώς μειονεκτεί στην ισοβαθμία της 4ης στον βαθμολογικό πίνακα, Αρχεντίνος Τζούνιορς. Κάτι ανάλογο πάντως στην συνέχεια με την σημερινή της αντίπαλο, καθώς η Ντεφένσα έβγαλε αντίδραση σε ματς εκτός συνόρων και πιο συγκεκριμένα στη μονομαχία της στην Αντοφαγκάστα της Χιλής με την ομώνυμη ομάδα, της οποίας επικράτησε 3-1 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Ντέρμπι κορυφής επίσης στην 2η αγωνιστική, καθώς η Ντεφένσα θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η οποία επικράτησε 4-0 της Λίγκα Κίτο, με απαραίτητη σημείωση για την φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, πως την πρόκριση στους «16» παίρνουν μόνο οι νικήτριες των οκτώ γκρουπ.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ταγέρες και μία ισοπαλία, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Ντεφένσα.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, με τον παράγοντα έδρα, αλλά και την καλή προϊστορία της τελευταίας δεκαετίας, να ισοσκελίζουν το καλύτερο momentum των φιλοξενούμενων.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 268 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x