ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Λίγκα Κίτο – Αντοφαγκάστα       

Κόπα Σουνταμερικάνα: Λίγκα Κίτο – Αντοφαγκάστα       
Spread the love

Η 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα με τη Λίγκα Κίτο και την Αντοφαγκάστα με το καλημέρα με την πλάτη στον τοίχο μετά τις ήττες τους στην πρεμιέρα από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και τη Ντεφένσα αντίστοιχα.

Πρόκριση σε βάρος της Μουσούκ Ρούνα στον 1ο γύρο στον «εμφύλιο» του Εκουαδόρ για τη Λίγκα Κίτο (2-0, 1-1), η οποία πάντως φάνηκε πως πήγε μόνο για τουρισμό στην Βραζιλία στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, καθώς ηττήθηκε με το βαρύ 0-4 στην Γκοϊανία. Εντός συνόρων, 2-0 στην έδρα της Κουμπαγιά, ανεβαίνοντας στην 2η θέση και το -6 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ.

Στην άλλη πλευρά, δραματικός ο τρόπος που η Αντοφαγκάστα βρέθηκε στην φάση των ομίλων, καθώς «επιβίωσε» στην διαδικασία των πέναλτι στον 1ο γύρο στους «εμφύλιους» της Χιλής με την Ουνιόν Εσπανιόλα. Πιο συγκεκριμένα, επικράτηση με 2-1 στην πρώτη μονομαχία τους στο «Σάντα Λάουρα» του Σαντιάγκο, με την Ουνιόν Εσπανιόλα όμως να επικρατεί 1-0 στον επαναληπτικό στην έδρα της Αντοφαγκάστα, έχοντας μάλιστα και χαμένο πέναλτι στην κανονική διάρκεια του ματς. Η φάση των ομίλων πάντως δείχνει πως είναι και το ταβάνι της, καθώς ηττήθηκε εύκολα στην εντός έδρας πρεμιέρα της από τη Ντεφένσα με 1-3. Ουραγός επίσης στο πρωτάθλημα και φυσικά σε περιπέτειες, παρά το γεγονός πως έχει ένα ματς λιγότερο τόσο από την Κοκίμπο όσο και την Ουνιόν Λα Καλέρα που μοιράζονται την προτελευταία θέση.

Προϊστορία: Έξι νίκες για τη Λίγκα Κίτο, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, σε 11 εντός έδρας ματς στην ιστορία της με ομάδες της Χιλής. Άξιο αναφοράς, πως η μοναδική της ήττα, το 0-1 του 2011 από την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε, ήταν στον πρώτο τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς ακολούθησε το βαρύ 0-3 στον επαναληπτικό στο Σαντιάγκο, ενώ «παρθενική» επίσκεψη για την Αντοφαγκάστα στο Εκουαδόρ.

Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, ψάχνοντας φυσικά κάτι πιο ελκυστικό σε σχέση με την χαμηλή τιμή του «άσου», εκτιμώντας πως η Λίγκα Κίτο θα προσπαθήσει να μετριάσει, με μία μεγάλη σε έκταση γκολ νίκη, τις εντυπώσεις από το βαρύ 0-4 της πρεμιέρας.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 308 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x