Spread the love

Στο Τερφ Μουρ ,η Μπέρνλι κοντράρεται με τη Σαουθάμπτον σε ένα μεγάλο ματς.

Μεγάλο και ιστορικό θα έλεγε κανείς μιας και αυτό θα είναι το πρώτο ματς χωρίς να είναι στο πάγκο ο Σόν Ντάιτς για τους γηπεδούχους. Ενας προπονητής σμβολο για τους Κλάρετς με τους οποίους έφτασε να παίξει μέχρι και Ευρώπη.  Ωστόσο , η ομάδα είναι κάτω απο τη ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει να βρει καλά αποτελέσματα.  Μέσα σε όλα έχασε τον μέσο Γουέστγουντ για όλη τη σεζόν ,ενώ εντός έδρας μετρά  3-6-6 ,με 10 under σε 15 ματς στην έδρα της.

Η Σαουθάμπτον ξεπέρασε το 1-1 με τη Λιντς αλλά κυρίως το 0-6 από την Τσέλσι  με μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Αρσεναλ, εντός έδρας, με 1-0.   Εξαιρετικό παιχνίδι απο τους Αγιους αλλά και τον τερματοφύλακα τους, Φόρστερ που ήταν κομβικός στο να μείνει το μηδέν. Ο Κόουτς Χέιζενχουτλ δεν έχει προβλήματα με απουσίες και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ομάδα. Εκτός έδρας μετρά  3-5-7.

Προϊστορία: 3-2-1 ,πέρσι 0-1.

Εκτίμηση: Ματς στο οποίο “καίγεται” η  Μπέρνλι ,αδιάφορη ξεκάθαρα η Σαουθάμπτον. Ντε φάκτο ότι και οι δύο τερματοφύλακες είναι σε εξαιρετική κατάσταση.  Εχει άγχος  περισσότερο η Μπέρνλι ,άρα πρώτη επιλογή το Χ ημίχρονο και εν συνεχεία ο άσος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ ημίχρονο -1 τελικό 

 

(Visited 278 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x