ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Σουόνσι- Μπόρνμουθ

Τσάμπιονσιπ: Σουόνσι- Μπόρνμουθ
Spread the love

Στο Swansea Stadium η ομώνυμη ομάδα που είναι κάπου στην μέση της βαθμολογίας υποδέχεται την Μπόρνμουθ η οποία θέλει να αυξήσει ή στην χειρότερη περίπτωση να συντηρήσει την διαφορά του + 2 που έχει στην παρούσα φάση από την 3η Χάντερσφιλντ έχοντας και δυο ματς λιγότερα από τα Terrie.

Οι Ουαλοί βρίσκονται εξίσου μακριά τόσο από τα μπαράζ ανόδου όσο και από τις θέσεις του υποβιβασμού που σημαίνει πως στα εναπομείναντα παιχνίδια δεν έχουν κάποιο σπουδαίο βαθμολογικό κίνητρο ενώ την ίδια ώρα προέρχονται από τρεις σερί ισοπαλίες ( Μπάρνσλεϊ 1-1, Ρέντινγκ 4-4 και Μίντλεσμπρο 1-1).

Η Σουόνσι παραμένει πάντως αήττητη στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχοντας σκοράρει 16 γκολ σε αυτό τον αριθμό των αγώνων της.

Η ομάδα του Στιβ Πάρκερ με πέναλτι στα χασομέρια παρέμεινε αλώβητη κόντρα στην πρωτοπόρο και σχεδόν βέβαια πρωταθλήτρια Φούλαμ την περασμένη αγωνιστική και έτσι κράτησε “ζωντανό” το όνειρο της κατάκτησης της 2ης θέσης που δίνει το 2ο και τελευταίο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Με μόλις 1/4 νίκες στα τελευταία της παιχνίδια στην κατηγορία η Μπόρνμουθ δείχνει πως θα προασπίσει με νύχια και με δόντια την 2η θέση τερματίζοντας μάλλον ασθμαίνοντας ενώ στα εναπομείναντα παιχνίδια θα παίξει με Σουόνσι, Μπλάκμπερν, Νότιγχαμ Φόρεστ και Μίλγουολ έχοντας στόχο να τα καταφέρει καλύτερα από πέρσι που έχασε στον ημιτελικό των μπαράζ ανόδου από την Μπρέντφορντ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τα “κεράσια” έχουν κερδίσει στα 5/9 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια τους στην κατηγορία.

Προϊστορία: Η Μπόρνμουθ είναι αήττητη στα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχοντας κερδίσει στα 7 από αυτά. Μάλιστα στα 5/7 ήταν μπροστά στο σκορ και από το ημίχρονο.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo το Χ2 με το Over 1,5 σε απόδοση 1,65. Να βρει δίχτυα ο Σολάνκε για τα “κεράσια” στο 2,15 Anytime στο 90λεπτο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 + Over 1,5

(Visited 407 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x