Spread the love

 

Στο γήπεδο της Τούμπας, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δίνουν την πρώτη μάχη στο πλαίσιο των πλέι οφ ,λίγες ημέρες μετά την πρόκριση του Δικεφάλου του Βορρά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επί των “ερυθρόλευκων”.

Επτά ματς χωρίς νίκη για τον  ΠΑΟΚ με τέσσερις ήττες και τρεις σερί ισοπαλίες, σε όλες τις διοργανώσεις για τους γηπεδούχους που παίζουν στην κυριολεξία non stop, όπως και οι Πειραιώτες.  Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 στην Τούμπα με την ΑΕΚ,για το Πρωτάθλημα, το γκολ  πέτυχε ο Τσόλακ που ισοφάρισε το γκολ του Αμραμπατ. Ο Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή αλλά τα προβλήματα είναι αρκετά.

Ομάρ Ελ Καντουρί -Λέο Ζαμπά- Αντρέ Βιεϊρίνια- Ντάγκλας Αουγκούστο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι εκτός όπως και οι Χάρης Τσιγγάρας  και  Γιάννης Μιχαηλίδης.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την δεύτερη του νίκη στα πλέι οφ στο 3-2  επί του ΠΑΣ  ,εκεί όπου προηγήθηκε με 2-0 ,ισοφαρίστηκε και ο Ρόνι Λόπες έγινε ήρωας με ένα καταπληκτικό γκολ . Πλέον οι Πειραιώτες  ξέρουν ότι με μία ισοπαλία παίρνουν το 47ο και μαθηματικά.

Στα αγωνιστικά, ο Σισέ έμεινε εκτός αποστολής μιας και έχει ένα τράβηγμα στη μέση το οποίο και δεν του επιτρέπει να δώσει το παρών στην Τούμπα ,κάτι που αυτόματα θέτει τον Μπα  ρόλο αντί -Σισέ με τον επόμενο υποψήφιο να είναι ο Αβραάμ αλλά με πολύ λίγες έως μηδενικές πιθανότητες.  Εστω και αν ο Μπα ,στο ματς με τον ΠΑΣ  ήταν κακός.

Από κει και πέρα, εκτός είναι ο Μανωλάς που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το θέμα με το ισχίο του ,ενώ κανονικά στην αποστολή είναι οι Κώστας Φορτούνης και Κένι Λαλά.

Οσο για την ενδεκάδα θέση διεκδικεί ο Ρόνι Λόπες αντί του Μασούρα που είναι αλήθεια πως είναι αρκετά κουρασμένος.

Προϊστορία:  4-3-3 στα τελευταία 10 μεταξύ τους στην Τούμπ, Φέτος στην κανονική διάρκεια (1-1)

Εκτίμηση: Σε build στοιχήματα  το να πάρουν κάρτα οι Μπα-Κούρτιτς-Κρεσπο -Σωκράτης είναι καλές επιλογές. Δύο κουρασμένες ομάδες αλλά με πάθος για τη νίκη, έχουν σοβαρή πιθανότητα για το Χ στο ημίχρονο. Τσόλακ -Ελ Αραμπί είναι σε καλό φεγγάρι για anytime σκορερ 

(Visited 411 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x