ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ουνιόν Σάντα Φε – Οριέντε Πετρολέρο

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ουνιόν Σάντα Φε – Οριέντε Πετρολέρο
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Ουνιόν φιλοξενώντας την Οριέντε Πετρολέρο, με την ομάδα της Σάντα Φε να ψάχνει το τρίποντο με το οποίο θα βρεθεί στην 1η θέση του 8ου ομίλου και στο +1 τόσο από την Τζούνιορ όσο και την Φλουμινένσε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως την πρόκριση για την φάση των «16» παίρνουν μόνο οι οκτώ πρώτες ομάδες των ισάριθμων ομίλων. Στην συγκεκριμένη φάση, θα βρουν και τις οκτώ ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η  θέση από τους ισάριθμους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Να τονιστεί επίσης, πως πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση και ακολούθως τα περισσότερα τέρματα εκτός έδρας. Επτά βαθμοί για την Τζούνιορ και την Φλουμινένσε, με τις δύο ομάδες όμως να έχουν τέσσερα ματς, ενώ πέντε για την Ουνιόν Σάντα Φε και μηδέν για την Οριέντε Πετρολέρο.

Ισοπαλία με 1-1 στην πρεμιέρα στην Σάντα Φε με την Τζούνιορ, 3-1 ακολούθως στην Βολιβία σε βάρος της σημερινής της αντιπάλου και 0-0 με την Φλουμινένσε στο «Μαρακανά» για την Ουνιόν, η οποία έχει την ευκαιρία με νίκη σήμερα να βρεθεί όπως προαναφέρθηκε στην 1η θέση. Στην αντίπερα όχθη, η συμμετοχή στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα ήταν και το ταβάνι της Οριέντε Πετρολέρο καθώς έχει μόνο ήττες, μένοντας απλά στις δάφνες της πρόκρισης που είχε στον 1ο γύρο στον «εμφύλιο» της Βολιβίας με την Ρόγιαλ Παρί (3-2, 3-0). Πιο συγκεκριμένα, 0-3 στην πρεμιέρα στο «Μαρακανά» από την Φλουμινένσε, ενώ δύο εντός έδρας ήττες με το ίδιο σκορ στην συνέχεια (1-3), από την σημερινή της αντίπαλο και την Τζούνιορ.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Ουνιόν Σάντα Φε με ομάδα της Βολιβίας, ενώ μία ισοπαλία και οκτώ ήττες για την Οριέντε Πετρολέρο, στις εννέα προηγούμενες επισκέψεις της στην Αργεντινή. Μοναδική φορά που έμεινε όρθια και επιτυχία σίγουρα, τηρουμένων των αναλογιών, το 0-0 που απέσπασε το 1991 στο «Μπομπονέρα» από τη «μεγάλη» Μπόκα Τζούνιορς, στην φάση των ομίλων τότε του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Φαβορί η Ουνιόν Σάντα Φε, αλλά πολύ χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει. Ψάχνοντας κάτι ελαφρώς καλύτερο, θα ποντάρω στην επικράτηση της από το πρώτο ημίχρονο.

Εκτίμηση: 1/1

(Visited 335 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x