Spread the love

 

 

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό  και το κίνητρο είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες.

Oι Πειραιώτες προέρχονται από δύο σπουδαίες νίκες ,κόντρα σε  ΠΑΟΚ, εκεί όπου κλείδωσαν το 47ο και με πολλές αλλαγές (11 τον αριθμό) τον Αρη που είχε τεράστιο ενδιφέρον  για τους τρεις βαθμούς . Σπουδαίες νίκες όχι μόνο βαθμολογικής αλλά και γοήτρου.

Για να τελειώσει το Πρωτάθλημα θέλει τρεις αγωνιστικές στις οποίες ο Ολυμπιακός κοντράρεται με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, εντός έδρας, και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εννοείται πως θέλει να κλείσει με νίκη και τα τρία ματς. Στο ματς με τον Αρη έπαιξαν πολλοί αναπληρωματικοί ,την Τετάρτη θα επανέλθουν αρκετοί εκ των βασικών με πιο πιθανούς τους  Βατσλικ-Σωκράτη -Ρεάμπτσιουκ-Λαλά -Εμβιλά-Ρόνι Λόπες – Μασούρα.  Εκτός σίγουρα ο Μανωλάς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την ισοπαλία από την ΑΕΚ συνέχισε το αήτττητο των πλέι οφ και θέλει, πέρα απο τους βαθμό ή βαθμούς , που θα του δώσουν την ευκαιρία να “κλειδώσει” την Ευρώπη, να τελειώσει και τη χρονιά χωρίς να έχει χάσει από τον Ολυμπιακό, από τον οποίο μάλιστα φέτος δεν έχει δεχτεί γκολ ενώ  οι τελικές που έχουν κάνει οι Πειραιώτες σε τρία ματς, είναι λιγότερες απο τα δάχτυλα και των δύο χεριών. Στο αγωνιστικό κομμάτι ,εκτός είναι ο κουρασμένος Βέλεθ αλλά και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο Χουανκάρ που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ (1-1).

Αναλυτικά η αποστολή: Μπρινιόλι, Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Προϊστορία: 7-4-1, φέτος 0-0

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός είναι σε φόρμα ,παίζοντας είτε με βασικούς, είτε αναπληρωματικούς και το έδειξε στα δύο τελευταία ματς. Εχει κίνητρο για το γόητρο απέναντι στον Παναθηναϊκό ,την ώρα που οι “Πράσινοι” έχουν βαθμολογικό κίνητρο  αλλά και θέλουν να μείνουν αήττητοι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 /U3.5 . Οσον αφορά στα ειδικά και στα build bet  αξίζει να παίξουμε κίτρινη κάρτα σε Βιγιαφάνιες -Μαντί Καμαρά ,ενώ εξαιρετική  είναι και η επιλογή των over 9.5  κόρνερ

(Visited 398 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x