ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λα Λίγκα:Ράγιο Βαγιεκάνο-Βιγιαρεάλ

Λα Λίγκα:Ράγιο Βαγιεκάνο-Βιγιαρεάλ
Spread the love

Η Ράγιο Βαγιεκάνο υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ για την 36η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Οι δυο ομάδες έχουν έντεκα βαθμούς διαφορά και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να σκαρφαλώσουν κι άλλο στον πίνακα «ροκανίζοντας» τη, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έχουν κίνητρο να την αυξήσουν κι άλλο.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο έχει εξασφαλίσει τη παραμονή της ενώ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση έχοντας παραμείνει αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς. Συγκεκριμένα μετρά δυο νίκες με Εσπανιόλ(0-1) και Μπαρτσελόνα (0-1) και δυο ισοπαλίες με Σοσιεδάδ (1-1) και Χετάφε (0-0). Στα αγωνιστικά, αμφίβολοι είναι οι Μέρκελανθ (Ε) και Παλαθόν (ΜΕ). Μία πιθανή ενδεκάδα είναι: (4-3-3): Ντιμιτριέφσκι – Μπαλιού, Κατένα, Μάρας, Κέβιν – Κομεσάνια, Βαλεντίν, Ουνάι – Μπεμπέ, Α. Γκαρθία, Φαλκάο.

Από την άλλη πλευρά,η ομάδα του Έμερι προέρχεται από δυο συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Αλαβές όπου ηττήθηκε με 2-1 και Σεβίλλη σ’ ένα ματς που έληξε ισόπαλο με 1-1. Το «κίτρινο υποβρύχιο» βρίσκεται οριακά μέσα στην πρώτη επτάδα του πρωταθλήματος που δίνει εισιτήριο στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Εκτός αποστολής για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση παραμένουν οι οι Ζεράρ Μορένο (Ε), Νταντζούμα (ΜΕ), Άλμπερτ Μορένο, (Α) και Πίνο (ΜΕ) ενώ επιστρέφει ο Εστουπινιάν (Α) που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ρούλι – Οριέ, Μαντί, Πάου Τόρες, Πεδράθα – Παρέχο, Ιμπόρα, Τριγέρος – Τσουκουέζε, Πάκο Αλκάθερ, Λο Σέλσο.

Προϊστορία: Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις η συνολική τους παράδοση είναι 5-3-4 ενώ στον πρώτο γύρο η Βιγιαρεάλ είχε επικρατήσει της Βαγιεκάνο με 2-0.

Πρόταση: over 2.5/2

(Visited 268 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x