ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Ημιτελικός πλέι οφ Τσάμπιονσιπ: Λούτον- Χάντερσφιλντ

Α΄ Ημιτελικός πλέι οφ Τσάμπιονσιπ: Λούτον- Χάντερσφιλντ
Spread the love

Στο Kenilworth Road η Λούτον υποδέχεται την Χάντερσφιλντ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για τα πλέι οφ με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στα προγνωστικά για την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό.

Οι Hatters πριν από 8 χρόνια αγωνιζόντουσαν στην 5η (!) κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου και απόψε παίζουν στα μπαράζ ανόδου για το 3ο εισιτήριο που οδηγεί στα σαλόνια της Premier League.

Είναι σίγουρο πως όταν ο τεχνικός της ομάδας Νέιθαν Τζόουνς είδε την Λούτον να γνωρίζει την συντριβή από την πρωταθλήτρια Φούλαμ ( 7-0) την προτελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα είχε αμφιβολίες εάν θα μπορούσαν να μπούνε στα μπαράζ ανόδου αλλά το πολύτιμο 1-0 επί της Ρέντινγκ στο φινάλε τους έδωσε την ευκαιρία.

Με 3/8 νίκες στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος σίγουρα δεν μπαίνουν στην αποψινή διαδικασία με καλή ψυχολογία αλλά από την άλλη πλευρά έχουν να επιδείξουν μια αξιοζήλευτη πορεία στα εντός έδρας παιχνίδια τους αφού μονάχα η ΚΠΡ τους έχει κερδίσει μπροστά στο κοινό τους από τα τέλη Νοεμβρίου.

Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα εισέρχονται στην διαδικασία των μπαράζ όντας η 2η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία αναφορικά με την συγκομιδή βαθμών μονάχα πίσω από την Νότιγχαμ Φόρεστ στην τελευταία 10άδα των αγώνων τους.

Επιπλέον αξίζει να αναφερθεί για την ομάδα του Κάρλος Κορμεράν πως εντυπωσίασε και στις “εξορμήσεις” της αφού είναι χαρακτηριστικό πως στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μονάχα οι δυο ομάδες κορυφής δηλαδή η Φούλαμ και η Μπόρνμουθ πέτυχαν περισσότερα 2ιπλα , 12 και 13 αντίστοιχα, από τα 10 της Χάντερσφιλντ.

Προϊστορία: Τα Terrie έχουν αποφύγει την ήττα στις 4/5 πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” τους στην έδρα της Λούτον ενώ είναι επίσης χαρακτηριστικό πως τα 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με δυο γκολ ή λιγότερα.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo το Χ2 με το Under 2,5 αφού εκτιμώ πως η Χάντερσφιλντ έχει τον τρόπο να φύγει “αλώβητη” απόψε από το Kenilworth Road σε ένα ματς που δύσκολα θα ανοίξει ο ρυθμός και το σκορ. Η απόδοση στο 2,35.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 + Under 2,5

(Visited 371 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x