Spread the love

Στο Καραϊσκάκη,  ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ σε ένα απο τα πιο περίεργα ματς  μεταξύ τους τη φετινή σεζόν.

 

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό, στο Καραϊσκάκη, αλλά κυρίως η κακή εμφάνιση, ήταν αυτή που έφερε ένταση και διαμαρτυρίες  από τον κόσμο της ομάδας.  Ο Μαρτίνς θέλει η ομάδα του, στην τελευταία της παρουσία για φέτος στο Φαληρικό στάδιο, να δώσει τον καλύτερο της εαυτό καθώς μετά τον αγώνα θα γίνει η φιέστα για το 47ο Πρωτάθλημα  και  όλοι θέλουν τη νίκη πάση θυσία.

Ο Πορτογάλος  αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα  βάζοντας αρκετούς από τους παίκτες που έπαιξαν στο Χαριλάου. Εκτός  σίγουρα οι Μανωλάς-Φορτούνης -Μπα για τον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού αν και άπαντες είναι στην αποστολή.

Ο ΠΑΟΚ έχασε και από τον Αρη με 1-0, στην Τούμπα, συμπλήρωσε εννιά ματς χωρίς νίκη και ήδη έχουν ξεκινήσει οι γκρίνιες  εν όψει και του τελικού του Κυπέλλου απέναντι  στον Παναθηναϊκό.  Ο Λουτσέσκου μίλησε στους παίκτες και η ΠΑΕ το έβγαλε δημόσια βγάζοντας και λίγο το φιλότιμο προς τους ποδοσφαιριστές ζητώντας τους να παλέψουν  μέχρι τέλους.  Σίγουρα εκτός οι Κρέσπο-Αουγκούστο-Μπίσεσβαρ-Βιειρίνια-Ζαμπά-Μιχαηλίδης.  Εκτός έδρας έχει 9-2-6 και η νίκη είναι απόλυτα κομβική για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που θέλει τη νίκη για να κρατήσειτη δεύτερη θέση.

Προϊστορία: 7-2-3 φέτος 2-1

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός έχει στόχο τη νίκη, όπως και ο ΠΑΟΚ,αλλά οι “Ερυθρόλευκοι” έχουν και τη φιέστα, αλλά και την πίεση  να κερδίσουν.

ΠΡΟΤΑΣΗ : 1

(Visited 467 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x