ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Super League 1 Play-off:ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Super League 1 Play-off:ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Spread the love

O ΠΑΟΚ υποδέχεται στη Τούμπα τον Παναθηναϊκό για την 10η και τελευταία αγωνιστική των play off, σ΄ένα ματς που θα κρίνει ποια ομάδα θα τερματίσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και λίγες μέρες πριν οι δυο ομάδες τεθούν ξανά αντιμέτωπες για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό θα είναι το 58ο φετινό παιχνίδι για τον ‘’Δικέφαλο του Βορρά’’. Τη νέα σεζόν θ΄ αγωνιστεί στο Conference League, παρ’ όλα αυτά θέλει να κλείσει θετικά τη χρονιά. Οι ασπρόμαυροι μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να πήραν την ισοπαλία με 1-1 στο ‘’Γ. Καραϊσκάκης’’ κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο παραμένουν χωρίς νίκη για έντεκα σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Όσον αφορά τ’ αγωνιστικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή, όπως κάνει στα τελευταία ματς, αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μιχαηλίδη που προέρχεται από επέμβαση. Μία πιθανή ενδεκάδα είναι: Πασχαλάκης-Τσαούσης-Κρέσπο-Βαρέλα-Σάστρε-Σβαμπ-Τσιγγάρας-Ελ Καντουρι-Ζιβκοβιτς-Άκπομ.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός παραμένει αήττητος στο play off. To Σάββατο πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο με 4-0. Το ‘’τριφύλλι’’ θέλει τη νίκη για το γόητρο και την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης, τη στιγμή που υπάρχει σενάριο με «σφήνα» του Άρη, σε περίπτωση ισοπαλίας .Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ιωαννίδη και Σάντσες. Αμφότεροι είναι εκτός αποστολής, τη στιγμή που ο κόουτς των «πράσινων» προσανατολίζεται σε πολλές αλλαγές, προκειμένου να δώσει «ανάσες» στους παίκτες του ενόψει και του τελικού. Πιθανή ενδεκάδα:Μπρινιόλι- Κώτσιρας-Βέλεθ- Σάρλια- Χατζηθεοδωρίδης-Αλεξανδρόπουλος- Κουρμπέλης-Μαουρίσιο-Βιτάλ- Καρλίτος- Χατζηγιοβάνης.

Προϊστορια: Νίκες ΠΑΟΚ: 45,ισοπαλίες: 33,νίκες Παναθηναϊκού: 67
Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ:Νίκες ΠΑΟΚ: 36,
ισοπαλίες: 16, νίκες Παναθηναϊκού: 20

Οι αγώνες τους φέτος
07.11.2021: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-3
(59’ σουτ Μαουρίσιο – 13’ σουτ Άκπομ, 85’ πέναλτι Κούρτιτς, 90’ φάουλ Κούρτιτς)
06.02.2022: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1
(77’ σουτ Ίνγκασον, 88’ σουτ Σάστρε – 6’ σουτ Παλάσιος)
03.04.2022: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1
(34’ κεφαλιά Αϊτόρ, 65’ σουτ Χουάνκαρ – 70’ σουτ Α. Ζίβκοβιτς)

Πρόταση: G/G

(Visited 312 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x