SuperLeague ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Play off Σούπερλιγκ : ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Play off Σούπερλιγκ : ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Spread the love

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό σε ένα από τα πιο περίεργα παιχνίδια  των πλέι οφ εξαιτίας της κατάστασης στην Ενωση.

Η γηπεδούχος  με την ήττα από τον Αρη, αλλά κυρίως με τον τρόπο που διαμορφώθηκε έμεινε εκτός Ευρώπης και όλα αυτά  λίγες ημέρες αφότου έχει  κλειδωθεί η παρουσία στον πάγκο του Ματίας Αλμέιδα ενώ είχε ξεκινήσει ήδη και ο προγραμματισμός  για τα μεταγραφικά. Απίστευτη γκρίνια από τον κόσμο που πήγε στα Σπάτα και τα γραφεία στο ΟΑΚΑ ζητώντας εξηγήσεις και παραιτήσεις. Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ έχει 9-2-6, ενώ στα αγωνιστικά  εκτός δράσης είναι οι Βράνιες. Γέβτιτς και Σιμόες, Σιμάνσκι (ο οποίος υπέστη θλάση στους οπίσθιους μηριαίους) , Τζαβέλλας που ταλαιπωρείται στους προσαγωγούς του. Εκτός  και ο Αραούχο  αλλά  και οι Μάνταλος και Άμραμπατ, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες.  Καλό νέο  η επιστροφή του Κώστα Γαλανόπουλου.

Ο Ολυμπιακός έκανε φιέστα, μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ, κατακτώντας και τυπικά το 47ο Πρωτάθλημα . Αγωνιστικά αγνοεί τη νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια,χάνοντας από Παναθηναϊκό (1-2) και το 1-1 με τον “Δικέφαλο”.

Με αρκετές αλλαγές, όπως αναμενόταν, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο τελευταίο παιχνίδι των Πλέι οφ απέναντι στην ΑΕΚ . Με τον Πέδρο Μαρτίνς να αφήνει εκτός συνολικά 8 από τους λεγόμενους βασικούς.

Οπως έγινε γνωστό ,εκτός θα είναι οι  Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά και Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Τζολάκης, Ονιεκούρου και Καρμπόβνικ.

Η αποστολή: Κρίστινσον, Καραργύρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Σισέ, Κίτσος, Μπουχαλάκης, Κούντε, Ρ. Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Κανέ, Φορτούνης, Σουρλής, Αραμπί, Τικίνιο.

Προϊστορία: 3-3-4 η πιο πρόσφατη προϊστορία, φέτος ,2-3 στον πρώτο γύρο.

Εκτίμηση: Ερωτηματικό ο φαβοριτισμός στην ΑΕΚ. Λογικά θα πάω με το γκολ γκολ και οβερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ:Γκολ γκολ και οβερ

(Visited 443 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x