ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Σπορτ Ρεσίφε – Κλαμπ Ρεγκάτας

Βραζιλία Β΄: Σπορτ Ρεσίφε – Κλαμπ Ρεγκάτας
Spread the love

Στο «Ίλια Ντο Ρετίρο» του Ρεσίφε, το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, με την τοπική Σπορτ να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην 2η θέση, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο, την στιγμή που η Κλαμπ Ρεγκάτας προσπαθεί να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη.

Τέσσερις βαθμοί για την Σπορτ σε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, με 1-0 αρχικά στο Σαπεκό σε βάρος της Σαπεκοένσε και 0-0 την Παρασκευή που μας πέρασε με τη νεοφώτιστη Νοβοριζοντίνο, απολογισμός ικανοποιητικός, από την στιγμή που είναι γνωστό πως χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το «Ίλια Ντο Ρετίρο». Ευχαριστημένη μάλιστα η Σπορτ από τη μοιρασιά των βαθμών στο ματς με τη Νοβοριζοντίνο, στο οποίο η αντίπαλος της είχε περισσότερες και πιο σημαντικές ευκαιρίες και στο οποίο η ομάδα του Ρεσίφε απείλησε μόνο με κάποια μακρινά σουτ. Στην 3η θέση πλέον και το -4 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Κρουζέιρο, ενώ το απόλυτο σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο «Ίλια Ντο Ρετίρο», μάλιστα με μηδέν παθητικό, καθώς επικράτησε 1-0 της Σαμπάιο Κορέια, 1-0 της Ιτουάνο και 2-0 της Τομπένσε.

Στον αντίποδα, 1-0 για την Κλαμπ Ρεγκάτας φιλοξενώντας τη Λοντρίνα, βλέποντας την ομάδα του Μασεϊό να πανηγυρίζει το δεύτερο της τρίποντο όχι μόνο στο «σπίτι» της αλλά και γενικότερα στο πρωτάθλημα και να παίρνει ταυτόχρονα ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα. Παρόλα αυτά, στην προτελευταία θέση με επτά βαθμούς, οι οποίοι έχουν έρθει όλοι στο «Ρέι Πελέ», καθώς μακριά από αυτό μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς. Πιο συγκεκριμένα, 0-1 στο «Μοϊσές Λουκαρέλι» της Καμπίνας από την Πόντε Πρέτα, 0-2 στο Πόρτο Αλέγκρε από την Γκρέμιο, 1-3 από τη νεοφώτιστη Νοβοριζοντίνο, ενώ βαρύ 0-3 στο «Εριμπέρτο Ούλσε» της Κρισιούμα από την ομώνυμη ομάδα.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Σπορτ Ρεσίφε, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε όλες τις διοργανώσεις (Β΄κατηγορία, Κόπα Ντο Νορντέστε).

Ιδιαίτερα αποτελεσματική στο «Ίλια Ντο Ρετίρο» η Σπορτ Ρεσίφε, εκτιμώντας πως έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην προβληματική και χωρίς βαθμό μακριά από το γήπεδο της, Κλαμπ Ρεγκάτας.

Εκτίμηση:  1

(Visited 437 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x