ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

UEFA Nations League: Δανία- Κροατία

UEFA Nations League: Δανία- Κροατία
Spread the love

Στην Κοπεγχάγη η Δανία υποδέχεται την Κροατία με στόχο να συνεχίσει την εντυπωσιακή της πορεία στον θεσμό δηλαδή στο 3/3 ενώ την ίδια ώρα οι δευτεραθλητές κόσμου στο Μουντιάλ 2018 ψάχνουν την “παρθενική” τους νίκη στην τρέχουσα διοργάνωση.

Οι Σκανδιναβοί μετά το σπουδαίο 2-1 που πέτυχαν επί της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γαλλίας στην πρεμιέρα πέτυχαν την περασμένη αγωνιστική ακόμη μια νίκη με το ίδιο σκορ τούτη την φορά απέναντι στην Αυστρία.

Έτσι οι ημιφιναλίστ του Euro2020 εξακολουθούν να διατηρούν ένα πολύ καλό momentum που μεταφράζεται σε 8/9 νίκες σκοράροντας μάλιστα τουλάχιστον δυο γκολ ανά 90λεπτο στις 6/8 πιο πρόσφατες περιπτώσεις σε αυτά τα παιχνίδια.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί πως το 2/2 στην εκκίνηση του τουρνουά το έχουν πετύχει οι Δανοί σε Παρίσι και Βιέννη αντίστοιχα και απόψε επιστρέφουν στο “σπίτι” όπου μετράνε 5/5 σε νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με τέρματα: 14-1.

Οι Κροάτες μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Αυστρία ( 0-3) με κάτω τα χέρια, τσίμπησαν τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στους κατόχους του θεσμού Γάλλους με 1-1 μπροστά στο κοινό τους. Σε ένα παιχνίδι που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις αρχές της επανάληψης από τέρμα του Ραμπιό αλλά έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κράμαριτς και μάλιστα στο φινάλε θα μπορούσαν να το είχαν “κλέψει” με 1-2 καλές ευκαιρίες που έχασαν μπροστά από την εστία του Μενιάν. Ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως έχουν κερδίσει μονάχα 2/12 παιχνίδια τους από το 2018 στην εν λόγω διοργάνωση ενώ την ίδια ώρα έχουν δεχτεί τουλάχιστον δυο γκολ ανά 90λεπτο στα 9 από αυτά.

Προϊστορία: Οι Δανοί έχουν χάσει και στα δυο πιο πρόσφατα μεταξύ τους από τους Κροάτες. Την 1η Ιουλίου του 2018 στο Μουντιάλ της Ρωσίας η ομάδα του Μόντριτς είχε αποκλείσει την Δανία στην διαδικασία των πέναλτι.

* Με 9/11 νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Δανία ξεκάθαρα είναι σε καλύτερο φεγγάρι. Η Κροατία διαθέτει τοπ μονάδες με μαέστρο τον Μόντριτς αλλά εκτός έδρας τον τελευταίο χρόνο κερδίζει μοναχά ομάδες που βρίσκονται εκτός του τοπ 40 της ειδικής βαθμολογίας UEFA Ranking. O Άσος σε απόδοση που “αγγίζει” το 2.00 είναι Value Bet.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 365 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x