Spread the love

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το ΟΑΚΑ και πλέον έχει μπροστά του μια ιστορική ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο με σκούπα και να δείξει πως επέστρεψε στα πράγματα με σκοπό να χτίσει τη δική του αυτοκρατορία!

Το ΣΕΦ θα είναι ΓΕΜΑΤΟ και ο κόσμος θα είναι ο έκτος παίκτης των Πειραιωτών, ενώ όλα δείχνουν πως θα έχουμε στέψη μετά το τέλος του αγώνα. Πώς λοιπόν να πάμε αλλού στοιχηματικά;

Προσωπικά πιστεύω πως το παιχνίδι θα καθαρίσει εύκολα, καθώς από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, είναι σχεδόν απίθανο να το πετύχει στο ΣΕΦ.

Η πρότασή μας για αρχή λοιπόν, θα είναι μια νίκη του Ολυμπιακού με -11,5 πόντους.

Πρόταση Ολυμπιακός -11,5 με απόδοση 1.90

Πάμε στα ειδικά τώρα, ξεκινώντας από τον Κώστα Σλούκα. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει βγει για τα καλά μπροστά σε αυτούς τους τελικούς, έχοντας εκπληκτικούς μέσους όρους, κυρίως στο σκοράρισμα. Σε αυτό θα σταθούμε και εμείς για αρχή λοιπόν. Το λάιν του είναι στους 12,5 και η απόδοση είναι άκρως ικανοποιητική, οπότε θα σας προτείνουμε το Όβερ του.

Πρόταση Κώστας Σλούκας Όβερ 12,5 πόντοι με απόδοση 1.70

Πάμε τώρα και σε μια επιλογή που θεωρώ πως είναι δωράκι. Ο Ντόρσεϊ σταθερά παίρνει προσπάθειες και στο ΟΑΚΑ έδειξε τα… δόντια του. Σήμερα περιμένουμε εξίσου καλή εμφάνιση, όμως την περιμένουμε από νωρίς. Η επιλογή του όβερ 3,5 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο είναι πολύ ψηλά και θα σας την προτείνουμε, καθώς αξίζει το όποιο ρίσκο πάρει κανείς.

Πρόταση Τάιλερ Ντόρσεϊ Όβερ 3,5 πόντοι στην πρώτη περίοδο με απόδοση 2.15

(Visited 126 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x