ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Φινλανδίας: Ιντερ Τούρκου- Λάχτι

Α΄ Φινλανδίας: Ιντερ Τούρκου- Λάχτι
Spread the love

Οι γηπεδούχοι είναι το λογικό φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση αλλά χρειάζεται προσοχή ακόμη και αν προηγηθούν στο σκορ αφού η Λάχτι συνηθίζει να … λαχταράει τις ομάδες που την υποτιμούν.

Η Ιντερ Τούρκου έχει μοιρασμένο απολογισμό στην εκκίνηση του πρωταθλήματος ( 4-3-4) και αντίστοιχη είναι και η εικόνα της στο γήπεδο αφού πρόκειται για μια ομάδα που σκοράρει με μια σχετική συνέπεια , έξι διαδοχικά 90λεπτα, αλλά εξακολουθεί να μην μπορεί να διορθώσει τα κενά που έχει στα μετόπισθεν έχοντας δεχτεί 15 γκολ σε 11 αγώνες.

Μπροστά στο κοινό της είναι μεν αήττητη στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της , με ισάριθμες ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 2-2 κόντρα σε Χέλσινγκφορς και Ίλβες, αλλά επίσης δεν έχει πανηγυρίσει “τρίποντο” στα τελευταία τρία.

Η Λάχτι με δυο νίκες στα πρώτα 11 παιχνίδια της σεζόν και αυτές σχετικά νωρίς, αφού στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στην κατηγορία αριθμούν δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες είναι δεδομένο πως δεν αποτελεί κάτι σπουδαίο στο τρέχον πρωτάθλημα δηλαδή δεν είναι κάποια ομάδα φόβητρο.

Ωστόσο όπως έδειξε και την περασμένη αγωνιστική όπου έχασε με 2-3 από την Ίλβες δεχόμενη το 3ο τέρμα στα χασομέρια πρόκειται για μια ομάδα που αν δεν την αντιμετωπίσεις σοβαρά μπορεί να σου κάνει την ζημιά.

Μην ξεχνάμε πως πριν από λίγες εβδομάδες είχε χάσει με το ίδιο σκορ και πάλι εκτός έδρας από τους περσινούς πρωταθλητές του Ελσίνκι και πάλι δεχόμενη το 3ο τέρμα στο φινάλε.

Προϊστορία: Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα και οι δυο ομάδες έχουν σκοράρει στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Λάχτι αγνοεί την νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της αλλά κάποια από αυτά τα έχει χάσει στις λεπτομέρειες. Πάντως με 5/5 Goal στα αντίστοιχα πρόσφατα παιχνίδια τους εντός έδρας και με 5/6 της Λάχτι, εκ των οποίων τα 4 διαδοχικά εκτός έδρας, το ποντάρισμα του να βρούνε δίχτυα και οι δυο είναι πασιφανές.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 140 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x