ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Αρσενάλ – Εστουδιάντες

Αργεντινή: Αρσενάλ – Εστουδιάντες
Spread the love

Στο «Χούλιο Ουμπέρτο Γκροντόνα» το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Αρσενάλ να ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα, την στιγμή που η Εστουδιάντες θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες, έχοντας στο μυαλό όμως και τον επαναληπτικό για την φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες με την Φορταλέζα.

Τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, μετά και το 1-1 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς και προβληματισμός γενικότερα στην Αρσενάλ, καθώς όχι μόνο δεν έρχονται τρίποντα, παρά το γεγονός πως παίζει καλά και σκοράρει, αλλά και γιατί έχει μπει σε περιπέτειες στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Είχαν προηγηθεί, το 1-2 της πρεμιέρας στο «Μπομπονέρα» από τη Μπόκα Τζούνιορς, το εντός 0-0 με τη Μπάνφιλντ, το εντυπωσιακό 3-3 στην έδρα της Σαν Λορέντζο, όπου επέστρεψε από 1-3 και το 1-1 φιλοξενώντας την Ταγέρες. Όσον αφορά το κύπελλο, «θύμα» έκπληξης η Αρσενάλ, καθώς αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι, με την συγκεκριμένη διοργάνωση πάντως να είναι σε δεύτερη μοίρα, καθώς προτεραιότητα είναι ξεκάθαρα το πρωτάθλημα και η αποφυγή του υποβιβασμού.

Στον αντίποδα, δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα για την Εστουδιάντες, καθώς μετά το 1-2 στην έδρα της Ιντεπεντιέντε, ηττήθηκε 0-2 την περασμένη εβδομάδα στη Λα Πλάτα από τη Νιούελς. Φλύαρη και ακίνδυνη στο ματς με τη Νιούελς, παρά το γεγονός πως είχε περισσότερη κατοχή μπάλας, με την «τιμωρία» της από την αντίπαλο της να έρχεται σε δύο κόντρες των «λεπρών» στο πεντηκοστό έβδομο και το εβδομηκοστό τρίτο λεπτό. Είχαν προηγηθεί στο πρωτάθλημα, το 1-1 της πρεμιέρας στο εντός έδρας ντέρμπι μίσους της Λα Πλάτα με την Χιμνάσια, το 1-0 στην έδρα της Αλντοσίβι και το 2-1 φιλοξενώντας την Σαρμιέντο, ενώ 1-1 στην Φορταλέζα με την ομώνυμη ομάδα στην πρώτη μονομαχία τους για την φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Αρσενάλ, δύο για την Εστουδιάντες και μία ισοπαλία, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Χούλιο Ουμπέρτο Γκροντόνα».

Ομάδα που παίζει ανοιχτά και που βρίσκει δίχτυα η Αρσενάλ, με δεδομένο βέβαια πως θα προσπαθήσει σήμερα να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, καθώς κάθε ματς πλέον στο γήπεδο της λόγω της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού έχει χαρακτήρα «τελικού». Τα παραπάνω πάντως, δεν σημαίνουν αυτόματα πως μπορείς να πας και εύκολα κόντρα την Εστουδιάντες, παρά το ότι θα έχει αρκετές αλλαγές σήμερα λόγω Κόπα Λιμπερταδόρες.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.049 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x