ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Φιλικό: Αρης -Ολυμπιακός

Φιλικό: Αρης -Ολυμπιακός
Spread the love

Στο Βικελίδης, ο Αρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε φιλική αναμέτρηση .

 

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο εξωτερικό, αφήνοντας, σχετικά, καλές εν τυπώσεις.   Συγκεκριμένα , έχασαν με 4-3 από το Αμβούργο,  νίκησαν 1-0 τη Φάνδη και έχασαν 1-0 από τον Απόλλων Λεμεσού. Ο  Μπούργος  δουελέυει πάνω σε τρία συστήματα |(3-5-2, 4-2-3-1 και  4-4-2) Εχει αλλάξει το ρόστερ με τις μεταγραφές, δυναμώνοντας στα άκρα και  την μεσαία γραμμή, αλλά ψάχνει και επιθετικό που θα είναι δίπλα ή πίσω από τον Γκρέι που είναι ακόμα ανέτοιμος.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Αλκμααρ,  με το γκολ του Σισέ, αλλά έδειξε σοβαρά προβλήματα στη δημιουργία και αυτό είναι ένα θέμα εν όψει Μακάμπι Χάιφα. Ηταν  η δεύτερη νίκη σε σύνολο 7 φιλικών ,ενώ στην σημερινή αναμέτρηση ο Μαρτίνς  άφησε εκτός τους 11 που ξεκίνησαν το Σάββατο και πήρε μαζί του, τους Ανδρούτσος, Άβιλα, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Χασάν, Αμπ. Καμαρά, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

Εκτίμηση: Η πρώτη επιλογή είναι το γκολ γκολ και θα το στηρίξω. Από κει και πέρα , η επιλογή του under 9,5 κορνερ και του συνόλου 2-3  θα με συντροφεύσει. 

 

(Visited 254 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x