ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Εστορίλ – Ρίο Άβε

Πορτογαλία: Εστορίλ – Ρίο Άβε
Spread the love

Στο «Αντόνιο Κοΐμπρα Ντα Μότα», το πρώτο χρονικά ματς της  3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, με την Εστορίλ να ψάχνει το δεύτερο τρίποντο στο γήπεδο της, μετά το 2-0 της πρεμιέρας σε βάρος της Φαμαλικάο, την στιγμή που η νεοφώτιστη Ρίο Άβε είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που δεν έχουν ακόμα βαθμό.

Τρεις βαθμοί για την Εστορίλ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς μετά το 2-0 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Φαμαλικάο, ηττήθηκε 0-1 την περασμένη εβδομάδα στο «Αφόνσο Ενρίκες» του Γκιμαράες από την ομώνυμη ομάδα. Παθητική εμφάνιση από την Εστορίλ στο πρώτο ημίχρονο στο «Αφόνσο Ενρίκες», στο οποίο βρέθηκε δίκαια πίσω στο σκορ. Βελτιωμένη πάντως και σαφώς πιο απειλητική η Εστορίλ στην επανάληψη, εκεί όπου είχε μια σπουδαία ευκαιρία λίγο πριν το φινάλε με τον Τιάγκο Αραούχο, παρά το γεγονός μάλιστα πως έπαιζε από το εξηκοστό λεπτό με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του τιμωρημένου για σήμερα, δεξιού μπακ Γκονζάλο Εστέβες.

Στην άλλη πλευρά, χωρίς βαθμό η Ρίο Άβε στις δύο πρώτες αγωνιστικές και προβληματισμός με το καλημέρα, στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Αποτυχία σίγουρα βέβαια το 0-1 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Βιζέλα, ενώ εντός προγράμματος ή «φυσιολογικό» αν προτιμάτε, το 0-3 της περασμένης εβδομάδας στη Λισαβόνα από την Σπόρτινγκ. Δύο οριζόντια δοκάρια, πολλές ευκαιρίες και τρία τέρματα για την Σπόρτινγκ στη μεταξύ τους μονομαχία, στην οποία ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι φορές που η Ρίο Άβε πέρασε την σέντρα.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Ρίο Άβε και μία ισοπαλία, σε έξι μονομαχίες με την σημερινή της αντίπαλο την τελευταία δεκαετία στο Εστορίλ. Άξιο αναφοράς μάλιστα, πως η Ρίο Άβε θα μπορούσε να έχει το απόλυτο στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου, αν στη μοναδική τους ισοπαλία, το 2-2 του 2015, η Εστορίλ δεν ισοφάριζε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Να πω την αλήθεια, με μια πρώτη γρήγορη ανάγνωση πήγαινα προς τον «άσο». Παρόλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, καθώς δε μπορώ να μην υπολογίσω την εντυπωσιακή προϊστορία της Ρίο Άβε την τελευταία δεκαετία στο Εστορίλ.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.720 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x