TENNIS US OPEN

US Open:Τατιάνα Μαρία – Μαρία Σάκκαρη

US Open:Τατιάνα Μαρία – Μαρία Σάκκαρη
Spread the love

Τατιάνα Μαρία και Μαρία Σάκκαρη έρχονται αντιμέτωπες στον 1ο γύρο του US Open.

Η 35χρονη Γερμανίδα βρίσκεται στο Νο85 της παγκόσμιας κατάταξης. Φέτος έχει παίξει 60 ματς έχοντας ρεκόρ 39 νίκες και 21 ήττες. Από την άλλη πλευρά, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποιεί την 8η συνεχόμενη συμμετοχή της στην κορυφαία διοργάνωση ενώ θυμίζουμε ότι το 2021 είχε παίξει στον ημιτελικό στη Νέα Υόρκη. Η 27χρονη, Νο3 στον κόσμο, φέτος θα επιδιώξει να κάνει ακόμα δυο βήματα όπως δήλωσε η ίδια: «Προφανώς μπαίνοντας σε ένα τουρνουά, πάντα πιστεύω ότι μπορώ να το κερδίσω. Αυτός είναι ο στόχος μου. Είμαι το Νο.3 στον κόσμο για κάποιο λόγο. Πιστεύω πως είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο και ένα από τα φαβορί.

Πρέπει όμως να είμαι συγκεντρωμένη σε έναν αγώνα τη φορά, γιατί τα Grand Slams είναι πολύ μεγάλα τουρνουά, δυο εβδομάδων. Έτσι, αν αρχίσεις να κοιτάς το μέλλον, τότε θα παγιδευτείς σε διαφορετικές σκέψεις. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου».

Head to head: Αυτή θα είναι η τρίτη τους συνάντηση σε Grand Slam διοργάνωση μετρώντας από μία νίκη. Η Σάκκαρη είχε κερδίσει στο Australian Open 2022 με 6-4, 7-6 ενώ η Τατιάνα Μαρία είχε επικρατήσει στον 3ο γύρο του Wimbledon 2022 με 6-3, 7-5.

Πρόταση: over 19.5 games

(Visited 70 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x