ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bundesliga

Μπουντεσλίγκα: Ντορτμουντ-Χοφενχάιμ

Μπουντεσλίγκα: Ντορτμουντ-Χοφενχάιμ
Spread the love

Στη Βεστφαλία, η Ντόρτμουντ κοντράρεται με τη Χοφενχάιμ σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι.

 

Οι Κιτρινόμαυροι, ισοφάρισαν την εντός έδρας ήττα από την Βέρντερ με διπλό στο Βερολίνο απέναντι στη Χέρτα χάρις στο πρώτο γκολ του Μοντέστ απο τότε που μεταγράφηκε απο την Κολωνία. Μάλιστα στην ήττα απο την Βέρντερ οι Βεστφαλοί κατέγραψαν αρνητικό ρεκορ καθώς έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Πρωταθλήματος που δέχονται τρία γκολ απο το 89 έως το τέλος. Στο Πρωτάθλημα, η μοναδική τους απώλεια είναι η προαναφερθείσα ήττα ενώ έχουν τρία τρίποντα κόντρα σε Λεβερκούζεν ,Φράιμπουργκ και Χέρτα.Οι δύο τελευταίες είναι και εκτός έδρας.

Αγωνιστικά, απόντες είναι οι  τραυματίες Αλε(Επιθ)-Μόρει(Αμ)-Μάλεν(Επιθ) και Νταχούντ(Μέσος).

Η Χοφενχάιμ, από την άλλη πλευρά, ενώ στο Πρωτάθλημα ξεκίνησε με ήττα από  την Γκλάντμπαχ, ακολούθησαν τρείς νίκες . Η μία κόντρα στη Μπόχουμ (3-2),το 0-3 στο Λεβερκούζεν και το 1-0 απέναντι στην Αουγκσμπουργκ.  Μπάουμγκάρντερ με δύο ασίστ και Kράμαριτς, με δύο γκολ και ασίστ ,είναι σε εξαιρετική κατάσταση και  ίσως το πιο επικινδυνο κομμάτι  για τη Ντόρτμουντ.  Εκτός ο επιθετικός Μπεμπου, ο αμυντικός Χούμπνερ και ο τερματοφύλακας Μπέντκε.

Προϊστορία: 6-2-2, και όλα over τα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια μτξ τους.

Εκτίμηση: Η Ντόρτμουντ  παίζει με την Κοπεγχάγη στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, η Χοφενχάιμ δεν έχει ευρωπαικά ματς.  Η Ευρώπη επηρεάζει τις ομάδες στα εγχώρια πρωταθλήματα, ενώ η Χοφενχάιμ είναι επικίνδυνη εκτός.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ-Γκολ /Over

(Visited 415 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x