ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Άστον Βίλα- Μ.Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ:  Άστον Βίλα- Μ.Σίτι
Spread the love

Στο Villa Park αναμένεται να δώσει την επόμενη παράσταση ο Έρικ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός μπόμπερ με το “καλημέρα” στην κατηγορία έχει αρχίσει να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα. Στο πρόσφατο 6-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ πέτυχε το 2ο χατ τρικ σε 5 ημέρες με τον πρώην άσο των “πολιτών” Ντίον Ντάμπιν να προβλέπει πως μπορεί στην “παρθενική” του σεζόν να φτάσει και το όριο των 40 τερμάτων!

Ο 22χρονος Νορβηγός φορ με τα 9 γκολ που έχει πετύχει στα πέντε πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος έγινε ως σχετικός ρέκορντμαν στην ιστορία της Premier League.

Κόντρα στους ρεντς του Φόρεστ άνοιξε λογαριασμό και ο επίσης νεοφερμένος Ουρουγουανός Αλβάρεζ σκοράροντας τα δυο πρώτα του γκολ στην κατηγορία.

Για τα μετόπισθεν την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ενδεχομένως να έχει κλείσει ο Ακάνζι της Ντόρτμουντ για να ενισχύθεί η άμυνα των πρωταθλητών.

Παραμένουν εκτός οι : Λαπόρτ, Φίλιπς και αμφίβολοι οι: Γκρίλις- Άκε.

Οι “Χωριάτες” γνώρισαν την 3η συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα και 4η στα πέντε πρώτα ματς αφού μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν με 1-2 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Η πίεση στο πρόσωπο του Στίβεν Τζέραρντ ολοένα και αυξάνεται από κόσμο και ΜΜΕ αλλά το momentum για επανάκαμψη κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές με τον νεοφερμένο Χάαλαντ να πετάει φωτιές όπως καταλαβαίνουμε όλοι δεν είναι ιδεατό.

Μην ξεχνάμε πως την ίδια ώρα η Άστον Βίλα έχει συμπληρώσει 10 διαδοχικά παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία χωρίς να καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Εκτός από τον Ντιέγκο Κάρλος που θα λείψει καιρό δεν έχουν αναφερθεί άλλες απουσίες για τους γηπεδούχους.

Προϊστορία: Η Μ.Σίτι έχει κερδίσει 9 διαδοχικά ματς κόντρα στην Άστον Βίλα σε όλες τις διοργανώσεις.

* Ο Πεπ θέλει να “καθαρίσει” το ματς για να βρεθεί στην κορυφή για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν και να περιμένει τον μαθητή του Αρτέτα να δει τι θα κάνει την Κυριακή στο Θέατρο των Ονείρων. Σε combo εδώ το 2ιπλο με το Over 2,5 στο εξαιρετικό 1,88.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5

(Visited 417 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x