ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Ιντερ-Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Ιντερ-Μπάγερν
Spread the love

Στο  Μιλάνο, η Ιντερ φιλοξενεί την Μπάγερν  για τον   3ο όμιλο  του Τσάμπιονς Λιγκ .

 

Οι Νερατζούρι, προέρχονται από την ήττα στο ντέρμπι με τη Μίλαν (3-2)  σε μία σούπερ αναμέτρηση  στην οποία παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω με 3-1 κατάφερε να  μειώσει σε 3-2,  και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για την ισοφάριση  την οποία και άξιζε αλλά ο κίπερ των τυπικά γηπεδούχων,Μενιάν, έκανε το ματς της ζωής του.  Είναι χαρακτηριστικό ότι και στα πέντε επίσημα ματς έχει  επιβεβαιώσει το over.

Mεγάλο πρόβλημα η απουσία του Ρομέλου Λουκάκου, που εξακολουθεί να  ταλαιπωρείται απο τον τραυματισμό του  και ο Ιντσάγκι θα πρέπει να δεί είτε ο Κορέα, είτε ο Τζέκο ,που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, μπαίνοντας ως αλλαγή, θα είναι εκ των παρτενερ του Λαουτάρο.  Στο 3-5-2 ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να κάνει  μία-δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η Μπάγερν, μπορεί να μην είναι πρωτοπόρος(υπάρχει η Φράιμπουργκ)  αλλά ουσιαστικά για αυτό φταίει η Γκλάντμπαχ και ο Ζόμερ  που έκανε ρεκορ σε αποκρούσεις και εν  συνεχεία η Ουνιον Βερολίνου και πάλι με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 1-1, όπως και στο προαναφερθέν παιχνίδι. Φουλ  επιθετική ομάδα οι Βαυαροί  με 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και τους Μουσιάλα-Μανέ ,με 5 γκολ και σε τρομερή κατάσταση. Αν βρεί τα πατήματα της είναι λογικά να γίνει  ακόμα περισσότερο φόβος και τρόμος όπως επί …Λεβαντόφσκι. Κομάν-Μουσιάλα και Σανέ αναμένεται να είναι πίσω από τον Σάντιο Μανέ.

Προϊστορία: Το 2006 και το 2011 σε φάση ομίλων η Μπάγερν κέρδισε 0-2 και 0-1 αντίστοιχα.

Εκτίμηση: Νωρίς διεξάγεται αυτό το ντέρμπι και η μάχη θα είναι δυνατή. Η Μπάγερν έχει την προϊστορία, η Ιντερ είναι δυνατή ομάδα .Αμφότερες έχουν θέματα στην άμυνα και δυναμική στην επίθεση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver 

(Visited 518 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x