ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Ρεάλ Σοσιεδάδ

Γιουρόπα Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Ρεάλ Σοσιεδάδ
Spread the love

Στο Θέατρο των Ονείρων η Μάντσεστερ,Γ υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδαδ με τους “Κόκκινους Διαβόλους” να έχουν για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν βασικούς στην 11άδα τους τόσο τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και τον νεοφερμένο Κασεμίρο.

Οι παίκτες του Τεν Χαγκ έχουν πάρει μπρος και πλέον μετράνε 4 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα με την πιο πρόσφατη να έρχεται απέναντι στην πρωτοπόρο και μέχρι πρότινος αήττητη Αρσεναλ.

Έχοντας φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά της διοργάνωσης και στις τρεις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της είναι λογικό να έχουν υψηλές βλέψεις και φέτος πόσο δε όταν μετράνε έναν πρόσφατο χαμένο τελικό από την Βιγιαρεάλ στην διαδικασία των πέναλτι το 2021.

Οι Βάσκοι έχουν ξεκινήσει με θετικό πρόσημο στην La Liga όπου αριθμούν 2-1-1 με πιο πρόσφατη την ισοπαλία κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1).

Μάλιστα σε εκείνο το παιχνίδι βρήκε δίχτυα ο 25χρονος Ομάρ Σαντίγκ ( 79 ματς , 40 γκολ και 13 ασίστ πέρσι με την Αλμερία) ο οποίος είναι ο αντικαταστάτης του Αλεξάντερ Ισαακ που πήρε μεταγραφή στην Νιουκάστλ.

Το 2022/23 είναι η 3η διαδοχική εμφάνιση της Σοσιεδάδ στην φάση των ομίλων στην εν λόγω διοργάνωση όπου αριθμεί και ισάριθμες προκρίσεις στα νοκ άουτ.

Προϊστορία: Η Μάντσεστερ.Γ έχει μετρήσει 4 διαδοχικά Clean sheets απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ με συνολικό απολογισμό: 2-2-0.

* Το momentum είναι με τους γηπεδούχους που συν της άλλοις είναι και αήττητοι στην έδρα τους στην διοργάνωση εδώ και 19 παιχνίδια. Με τον CR7 και τον Κασεμίρο βασικούς απόψε προβλέπω να φτάνει στην 5η διαδοχική της νίκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 371 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x