ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Europa League: Ναντ-Ολυμπιακός(7ος όμιλος)

Europa League: Ναντ-Ολυμπιακός(7ος όμιλος)
Spread the love

Στο Λά Μποζουάρ της Νάντης, η τοπική ομάδα κοντράρεται με τον Ολυμπιακό.

Οι Γάλλοι ,του Αντουάν Κομπουαρέ, έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν  με μία μόνο νίκη στο Πρωτάθλημα(3-1 την Τουλούζ) ,ενώ έμειναν στην ισοπαλία απέναντι σε  Ανζέ(0-0 ), Λιλ (1-1)  και Στρασβούργο(1-1). Στο τελευταίο ματς ,έχασαν πανεύκολα απο την Παρί με 0-3. Συνολικά έχουν έξι βαθμούς. Τα “Καναρίνια” έχουν βγεί στη γύρα για ένα καλό μομέντουμ  αγωνιστικό  και στην επιστροφή τους στην Ευρώπη, μετά απο αρκετά χρόνια, θέλουν να μπουν με το δεξί απέναντι στον Ολυμπιακό.   Αγωνιστικά οι μπακ Φάμπιο(πρώην Μάντστεστερ) και Κόρτσια θα είναι αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ ο έμπειρος μέσος Σισοκό ,με θητεία στην Πρέμιερ, και ο επιθετικός Μέρλιν θα είναι εκτός, με τον δεύτερο να έχει κάποιες πιθανότητες.

Ο Ολυμπιακός ξεφεύγει απο το mood του Μαρσέλο και της φοβερής υποδοχής του απο τον κόσμο και την  εν γένει οικογένεια του συλλόγου και μπαίνει σε ένα αγωνιστικό προφίλ  θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί την παρουσία του στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει Ευρωπαικής διοργάνωσης.  Ο Κορμπεράν  δεν θα έχει τον Εμβιλά και αυτό είναι πρόβλημα με τον Ισπανό  να ετοιμάζει τον Κούντε αλλά και να έχει στη  σκέψη του τριάδα στην άμυνα με Ρέτσο -Μανωλά και Σισέ.  Ινμπέομ και Μπιέλ θα είναι οι άλλοι δύο στη μεσαία γραμμή ,και οι δύο μπροστά ο Χουάνγκ Ουί Τζό και ο Μασούρας. Ακραίοι οι Ολεγκ και Αβιλα με κίπερ τον Βατσλικ. Βέβαια, υπάρχει και το 4-2-3-1  με Μασούρα-Μποουλερ στα άκρα.

Προϊστορία: Δεν έχουν ξαναπαίξει μεταξύ τους.

Εκτίμηση: Ενα παιχνίδι με ισορροπία όσον αφορά το φαβορί. Η Ναντ παίζει εντός έδρας και θα έχει άγχος, ο Ολυμπιακός έχει θέληση να κάνει πράγματα, έχει αλλάξει σε σχέση με τα τελευταία ματς και έχει κάνει κάποιες μεταγραφές που μπορούν να του αλλάξουν το μομέντουμ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3  

(Visited 663 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x