ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Superleague: Ιωνικός-Ατρόμητος

Superleague: Ιωνικός-Ατρόμητος
Spread the love

Στη Νεάπολη, ο Ιωνικός κοντράρεται με τον Ατρόμητο.

Χωρίς νίκη ο Ιωνικός με δύο “προβλεπόμενες” ήττες απο Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό(το πιο πρόσφατο) ,εκεί όπου με την εμφάνιση στο β μέρος η ομάδα του Σπανού έκανε δύσκολη  τη ζωή του Ολυμπιακού. Εχανε 2-0 στο ημίχρονο ,μείωσε με φάουλ του Μεντόζα, έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μάντζη πριν  λυγίσει, και τυπικά, για το 3-1 με το πέναλτι του Ελ Αραμπί. Στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της η ομάδα του Ιωνικού μέτρησε μία ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, έχοντας δοκάρι με τον Αοσμαν και άλλες τρεις κλασικές ευκαιρίες. Αμφίβολος ο Κάνιας.

Ο Ατρόμητος,από την άλλη, έχει απο ένα αποτέλεσμα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Νίκη με 3-1 επί του ΟΦΗ ,ήττα απο τον ΠΑΟΚ στο 90+ ισοπαλία με καλό β ημίχρονο κόντρα στον Παναιτωλικό. Γενικά είναι μία ομάδα που στηρίζεται στο Physical game , ωστόσο η μεσαία γραμμή μόνο αυτό δεν μπορεί να υποστηρίξει μέχρι τώρα.  Επιστρέφει ο Κιβρακίδης.

Προϊστορία :Πέρυσι 2-1 και στα πλέι οφ  0-1 στο Περιστέρι . Επαιξαν  φιλικό σε τρία ημίχρονα  με τελικό αποτέλεσμα (2-2) και τρεις αποβολές.

Εκτίμηση: Ματς που θα έχει ένταση με πρώτο σημείο το Χ .

ΠΡΟΤΑΣΗ :Γκολ γκολ /Χ

(Visited 387 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x