ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga : Ρεάλ – Μαγιόρκα

La Liga : Ρεάλ – Μαγιόρκα
Spread the love

Η Ρεάλ κάνει το καθήκον της με ή χωρίς τον Μπενζεμά . Κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη στην Σκωτία κόντρα στην Σέλτικ και στο πρωτάθλημα έχει το απόλυτο σε 4 αγωνιστικές μετρά 4 νίκες

Ασφαλώς και το ματς κόντρα στην Μαγιόρκα θα πρέπει να είναι μία μίνιο αποφόρτιση από τον αγώνα του Τσάμπιον Λιγκ αλλά θα πρέπει να προσεχθεί .
Να σημειώσουμε ότι στην τελευταία αγωνιστική δυσκολεύτηκε αρκετά να νικήσει στη Μαδρίτη την Μπέτις ενώ μπορεί να μετά 4 νίκες αλλά σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος έχει δεχθεί γκολ.

Μάλιστα η απουσία του Μπενζεμά μπορεί να θεωρηθεί και σημαντική και αυτό γιατί ο Γάλλος μπορεί να πάρει μόνος του αυτά τα παιχνίδια με μισή ευκαιρία

Η Μαγιόρκα έχει εντυπωσιάσει στο πρωτάθλημα και θα μπορούσε να ήταν σε καλύτερη βαθμολογική θέση αν δεν δεχόταν το γκολ στο 92΄από την Χιρόνα και δεν έμενα στο 1-1 εντός έδρας .

Έχει νικήσει εκτός έδρας την Βαγιεκάνο με 2-0 , έχει πάρει ισοπαλία με 0-0 από την Μπιλμπάο και έχει ηττηθεί στην έδρα της από την Μπέτις με 2-1 .
Εχει μόνο μία ήττα μετά από 4 αγωνιστικές και είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που έχει 5 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση

Παραδοσιακά δέχεται πολλά γκολ από την Ρεάλ . Πέρυσι για παράδειγμα δέχθηκε 9 γκολ σε δύο αγώνες και η τελευταία φορά που κατάφερε να νικήσει στο Μπερναμπέου ήταν το 2009 όταν είχε επικρατήσει με 3-1 .

Δεδομένου ότι η Ρεάλ δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος θα πάμε με το γκολ – γκολ

Πρόταση: γκολ – γκολ

(Visited 295 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x