ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Superligi: Αδανα Ντεμιρσπορ-Τραμπζονσπορ

Superligi: Αδανα Ντεμιρσπορ-Τραμπζονσπορ
Spread the love

Στην Αδάνα ,η τοπική ομάδα  (Ντεμιρ σπορ) φιλοξενεί την Πρωταθλήτρια Τραμπζονσπορ.

Η γηπεδούχος προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στη Χατάι (1-1), έχοντας φτάσει τους 10 βαθμούς στο Πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο νικών  στην έδρα της με δύο σερί νίκες (3-0 τη Σιβασπορ και 1-0 την Ουμρανιγεσπορ) . Πέρα από το απόλυτο δεν έχει δεχτεί και γκολ στηνέδρα της και αυτό είναι το πολύ θετικό για την  ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα που βλέπει τη Ντεμιρ να βγάζει και φοβερό χαρακτήρα στα ματς όπως σε αυτό τη Χατάι όπου ισοφάρισε στο 95! Εχει παίκτες έμπειρους και γνωστούς, όποως οι Σταμπουλί-Ασομπαλόνγκα-Ονιεκούρου-Μπελχαντά. Αγωνιστικά επιστρέφει ο Ράκιτσκι στην άμυνα, ενώ έκανε τρεις μεταγραφικές κινήσεις από τη μέση και μπροστά με τον ακραίο επιθετικό Τόρε, τον μεσοεπιθετικό ,Ακπάμπα  και τον Γκουλμπράτσεν. .

Η Τραμπζονσπορ, μετά από τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και δύο ματς σε “λευκές ισοπαλίες”, νίκησε “επαγγελματικά” την Ουμρανιγεσπορ με 0-1 ,για να επιστρέψει στα άσχημα αποτελέσματα στην ήττα με 3-2 από την  Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία  για το Γιουρόπα Λίγκ.  Πέρα από κάποιους  μακροχρόνια απόντες και τον αμυντικό χαφ Τοκόζ που χάνει όλη τη σεζόν ο μέσος Γιαζίτσι και ο φορ Τζανίνι  είναι εκτός για τον Αβτσι που θα έχει βασικό τον Μπακασέτα και λογικά τον Σιώπη.

Προϊστορία: 3-2-5 στα 10 πιο πρόσφατα ,πέρσι 1-3

Εκτίμηση: Η Αδανα είναι δυνατή και επιθετική ομάδα, η Τραμπζονσπορ δεν πατάει καλά και δεν έχει σχέση με την περσινή ομάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ 2-3 τέρματα

 

(Visited 245 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x