Europa League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tσάμπιονς Λιγκ : Μαρσέιγ-Αιντραχτ (4ος Ομιλος)

Tσάμπιονς Λιγκ : Μαρσέιγ-Αιντραχτ (4ος Ομιλος)
Spread the love

Στο …καυτό “Βελοντρόμ” ,η Μαρσέιγ κοντράρεται με την Αιντραχτ.

Η Μαρσέιγ προέρχεται απο την ήττα, στο Λονδίνο, από την Τότεναμ με 2-0  ύστερα από σχετικά κακή εμφάνιση με τον Ριτσάρλισον να κάνει πάρτι στηνγάλλικη άμυνα και με δύο γκολ να “καθαρίζει” την αναμέτρηση. Η επιστροφή, στα  εντός των συνόρων γεγονότα, έφερε και την αντίστοιχη επιστροφή στις νίκες με τους λιμανίσιους  να κερδίζουν με 2-1 τη Λιλ σε ένα ματς που έκαναν ανατροπή με τα γκολ των Αλέξις Σάντσες και Γκιγκο.  6-1-0  στο Σαμπιονά  με μοναδική απώλεια  το 1-1 , εκτός έδρας, με τη Μπρεστ.  Ο Ιγκορ Τούντορ  δεν θα έχει στη διάθεση του τον  δεξιο μπακ Μπεμπά που είναι τιμωρημένος συν τους μακροχρόνια απόντες Τουρέ-Μπακαμπού και Νιένγκ.

Η Αιντραχτ, μετά απο ένα αήττητο τεσσάρων αγώνων (2-2-0), εκεί που  φάνηκε να βρίσκει τον καλό της εαυτό έβγαλε παθογένειες χάνοντας 0-3 από τη Σπορτιγκ στην πρεμιέρα και 0-1 από την Βόλφσμπουργκ για την Μπουντεσλίγκα. Εκτός οι αμυντικοί Λενζ και Τουρέ αλλά και ο μέσος Ρέντε  για τον Γκλάσνερ που αναμένεται να κάνει δύο -τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα .

Προϊστορία: Η Αιντραχτ νίκησε δύο φορές τη Μαρσέιγ (1-2 και 4-0)  για τους ομίλους του  Γιουρόπα Λιγκ το 2018.

Εκτίμηση: Δύο ομάδες που ξεκίνησαν με ήττα στους ομίλους θέλουν τη νίκη, πόσψ μάλλον η Μαρσέιγ που παίζει ρεντός. Ωστόσο, επειδή η Αιντραχτ  είναι καλύτερη εκτός ,σε συνδυασμό με την δυναμικήτης Μαρσέιγ εντός, θα επιλέξω το over.

ΠΡΟΤΑΣΗ: OVER

(Visited 375 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x