Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσάμπιονς Λιγκ: Κοπεγχάγη-Σεβίλλη(7ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Κοπεγχάγη-Σεβίλλη(7ος όμιλος)
Spread the love

Στη Δανία ,η Κοπεγχάγη φιλοξενεί τη Σεβίλλη για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι  γηπεδούχοι μετρούν δύο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια  (2-1-3) σε όλες τις διοργανώσεις  και είναι αλήθεια πως περνούν μία τεράστια κρίση που γιγαντώθηκε μετά την ήττα από την Οντένσε (2-1)  για το Πρωτάθλημα ενώ είχε προηγηθεί το 3-0 απο τη Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα των ομίλων. Γενικά η ομάδα έχει χάσει την ισορροπία της και ασε αυτό σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η πώληση του Μπιέλ στον Ολυμπιακό.

Τώρα, στο αγωνιστικό κομμάτι ο τερματοφύλακας Γκραμπάρα και ο μέσος Αμου είναι εκτός ,ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για την ομάδα του Κάρλος Ζέκα που θα είναι βασικός.

Η Σεβίλλη, από την άλλη πλευρά, χαρακτηρίζεται απο την ανισορροπία και πνευματικά αλλά και αγωνιστικά. Μετά από τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία σε όλες της τις  διοργανώσεις νίκησε, αλλά με άγχος την Εσπανιολ με 2-3 αφού είχε προηγηθεί με 0-3 αλλά οι γηπεδούχοι επέστρεψαν και απείλησαν για την ισοφάριση που δεν ήρθε ποτέ. Στην πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε με 0-4 απο την Μάντσεστερ Σιτι.  Εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή του μεσοεπιθετικού Κορόνα και του αμυντικού Μαρκάο,εντυπβωσίασε ο Καρμόνα ,ως δεξιος μπακ,αντί του Νάβας, σκοράροντας δύο γκολ ,αλλά ενώ επιθετικά ήταν καλός, αμυντικά όπως και γενικά όλη η Σεβίλλη είχε θέματα.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση : Πράξενο ματς με δύο ομάδες που δεν είναι καλά. Θα ρίσαρα με την ισοπαλία, ενώ και ο  ιδιαίτερος φαβοριστισμός της κακής Σεβίλλης, με το διπλό στο 2.00 , δεν με τρελαίνει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

(Visited 527 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x