ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ: Τραμπζονσπορ-Ερυθρός Αστέρας(8ος Ομιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Τραμπζονσπορ-Ερυθρός Αστέρας(8ος Ομιλος)
Spread the love

Στο Σενιολ Γκιουνές ,η Τραμπζονσπορ φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα για τον 8ο ομιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Εχει χάσει τη δυναμική της η Τραμπζονσπόρ  η οποία δεν έχει την ισορροπία  της  που την χαρακτήριζε  την περσινή σεζόν   και την έστεψε Πρωταθλήτρια. Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα που την έχουν  εκθέσει  και της φέρνουν ήττες. Πρόσφατα παραδείγματα, οι back 2 back  ήττες απέναντι σε Φερεντσβάρος για το Γιουρόπα και Ντεμιρσπορ για το Πρωτάθλημα με τον ίδιο σκορ (3-2).  Στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα ισοφάρισε δύο  φορές  και το δέχτηκε  στο 90+. Γιαζίτσι και Τζανίνι  επιστρέφουν στο Rotation  και ίσως στην ενδεκάδα.

Ο Αστέρας, καθάρισε τη Νόβι Πάζαρ στο Πρωτάθλημα (1-2)με τον Πέσιτς να σκοράρει το νικητήριο γκολ στο 88.  Στο Γιουρόπα έχασε  0-1 απο τη Μονακό σε μία αναμέτρηση στην οποία έχασε ευκαιρίες  αλλά δεν ήταν κυνική. Πέρυσι τερμάτισε πρώτος στον όμιλο που βρισκόταν ,τώρα  δεν είναι το ίδιο εύκολο με τη Μονακό. Εκτός ο στόπερ Μπογκντάνοβιτς και ο μέσος Κρίστισιτς.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση: Η Τραμπζονσπορ δεν πείθει, ενώ οι Σέρβοι είναι ομάδα που δύσκολα χάνει στην Ευρώπη  (μόλις μία ήττα εκτός έδρας  σε επτά παιχνίδια)

ΠΡΟΤΑΣΗ:  Χ2

(Visited 392 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x