ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Άστον Βίλα- Σάουθαμπτον

Πρέμιερ Λιγκ: Άστον Βίλα- Σάουθαμπτον
Spread the love

Δυο ντεφορμέ ομάδες οι οποίες πήραν τις ανάσες τους από το ρεπό του περασμένου Σαββατοκύριακου λόγω του πένθους για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ έρχονται απόψε αντιμέτωπες στο Villa Park με στόχο την νίκη που θα τους δώσει την απαραίτητη ώθηση στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι “Χωριάτες” με συγκομιδή μόλις 4 βαθμών στους πρώτους έξι αγώνες βρίσκεται μοιραία χαμηλά στην βαθμολογία και η πίεση στο πρόσωπο του Στίβεν Τζέραρντ είναι πλέον πολύ μεγάλη. Την περασμένη αγωνιστική απέφυγαν μια 4η διαδοχική ήττα με την ισοπαλία που απέσπασαν από την Μ.Σίτι (1-1).

Δεν έπαιξε κόντρα στην Λέστερ το προγραμματισμένο παιχνίδι της την περασμένη αγωνιστική και τώρα έχει να αντιμετωπίσει την Σάουθαμπτον που της φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις αφού πέρσι την συνέτριψε με 4-0.

Οι: Ντιέγκο Κάρλος, Μάτι Κας είναι εκτός δράσης ενώ στον αντίποδα ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ και ο Όλι Γουότκινς θα αγωνιστούν κανονικά αν και όχι 100% ετοιμοπόλεμοι.

Οι “Άγιοι” έχουν κάνει καλύτερο ξεκίνημα από τους αποψινούς τους αντιπάλους.

Πιο συγκεκριμένα έχουν μαζέψει 7 βαθμούς σε έξι αγώνες και είναι στην 12η θέση του σχετικού πίνακα.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους έχασαν με 1-0 από την Γουλβς στο Molineux και έχει ως σημείο αναφοράς στα μέχρι τώρα παιχνίδια της την νίκη επί της Τσέλσι (2-1).

Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικές απουσίες για την ομάδα του Ραλφ Χασενχουλτ πέρα από 1-2 που είναι μακροχρόνιες.

Προϊστορία: Τα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

* Η Άστον Βίλα δεν έχει κερδίσει στα 9/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην κατηγορία και η Σάουθαμπτον στα 9/10 εκτός έδρας δικά της ματς στο πρωτάθλημα.

Πάντως με δεδομένο πως αμφότερες τρέχουν 11 και 12 αντίστοιχα διαδοχικά ματς δίχως clean sheet με οδηγεί στην επιλογή του Goal.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 458 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x