ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Λέστερ
Spread the love

Οι σπερς μόλις μεσοβδόμαδα υπέστησαν την “παρθενική” τους ήττα για την νέα σεζόν στην Λισαβόνα και καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες απέναντι στην ουραγό Λέστερ που συνεχίζει να απογοητεύει.

Ο Αντόνιο Κόντε είδε την ομάδα του να χάνει από την Σπόρτινγκ.Λ δεχόμενη δυο γκολ από τους αναπληρωματικούς: Παουλίνιο- Άρθουρ Γκόμες στο φινάλε του ματς.

Ο Ιταλός τεχνικός που δεν έχει χάσει ποτέ στην καριέρα του από την Λέστερ θα έχει κομπλέ αποστολή αν εξαιρέσουμε τον λαβωμένο Λούκας Μόουρα.

Λογικά θα δούμε το “3-4-3” και πάλι με τριάδα μπροστά τους: Κέιν, Σον και τον Κουλουσέφσκι.

Οι “Αλεπούδες” πήραν έναν βαθμό στην πρεμιέρα τους στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπρέντφορντ (2-2) αλλά στην συνέχεια γνώρισαν πέντε διαδοχικές ήττες με αποτέλεσμα να έχουν μείνει καθηλωμένες στον πάτο της βαθμολογίας.

Το προγραμματισμένο παιχνίδι τους κόντρα στην 17η της βαθμολογίας Αστον Βίλα αναβλήθηκε το περασμένο Σ/Κ , λόγω του πένθους για την Βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά για πολλούς μέσα στην ομάδα αυτή η διακοπή ήταν καλοδεχούμενη μπας και η ομάδα πάρει κάποιες απαραίτητες ανάσες και βρει ρυθμό.

Από την άλλη οι 3/5 ήττες ήλθαν απέναντι σε ομάδες όπως η Μάντσεστερ.Γ, η Τσέλσι και η Άρσεναλ αλλά αυτό δεν μετριάζει την κάκιστη εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γρασίδι. Μην ξεχνάμε πως διαθέτουν την 2η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος πίσω από την Μπόρνμουθ.

Προϊστορία: Τα 6/7 μεταξύ τους παιχνίδια στην κατηγορία έχουν λήξει με πάνω από δυο τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

* Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί δικαιολογημένα αφού έχουν τον τρόπο τους να κερδίζουν τα παιχνίδια. Σε Combo o Άσος με το Under 4,5 σε απόδοση 1,90.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Under 4,5

(Visited 473 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x