ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Nations League: Βέλγιο- Ουαλία ( Α΄ κατηγορία, 4ος όμιλος)

Nations League: Βέλγιο- Ουαλία ( Α΄ κατηγορία, 4ος όμιλος)
Spread the love

To Βέλγιο φιλοξενεί την “λαβωμένη” και με το μυαλό της στα τελικά του Κατάρ Ουαλία και δικαιολογημένα θεωρείται το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” μπορεί να αριθμούν δυο ισοπαλίες , με το ίδιο σκορ: 1-1, κόντρα στην αποψινή τους αντίπαλο στο Κάρντιφ αλλά έχουν κίνητρο να κερδίσουν το βράδυ έτσι ώστε να παραμείνουν στο κυνήγι της πρωτιάς στην βαθμολογία του ομίλου.

Με λίγα λόγια μόνο με νίκη οι Βέλγοι θα έχουν μαθηματικές ελπίδες να παίξουν σε match ball την πρωτιά στον όμιλο την επόμενη και τελευταία αγωνιστική στο Άμστερνταμ απέναντι σε μια Ολλανδία που τους είχε κερδίσει με 1-4 στις Βρυξέλλες στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου.

Εκτός παραμένει ο Λουκάκου αφού είναι “λαβωμένος” και την θέση του στο “9” αναμένεται να πάρει ο σέντερ φορ της Φενέρμπαχτσε ο Μίκι Μπατσουαγί.

Σημαντικότατη η επιστροφή του Κέβιν Ντε Μπρούινε ο οποίος θα είναι και πάλι ο ηγέτης της ομάδας.

Η Ουαλία θα βρεθεί στα τελικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 64 χρόνια και όπως είναι φυσικό η ανυπομονησία είναι τεράστια και η παρούσα διοργάνωση του Nations League μοιραία έχει πέσει σε 2η μοίρα.

Οι “Δράκοι” σημείωσαν ιστορικές νίκες εναντίον της Αυστρίας και της Ουκρανίας στα μπαράζ και τα πλέι οφ για την πρόκριση τους στα τελικά του Κατάρ αλλά η τρέχουσα πορεία τους στο Nations League είναι πενιχρή αφού μετράνε μόλις έναν βαθμό συγκομιδή σε 4 αγώνες.

Η αλήθεια είναι πως στα δυο παιχνίδια τους κόντρα στην πρωτοπόρο Ολλανδία δέχτηκαν ισάριθμα γκολ από το 90ο λεπτό και μετά οπότε εύκολα μπορεί να ισχυριστεί κάποιος πως η τύχη τους έχει γυρίσει την πλάτη.

Την ίδια ώρα οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές αφού οι: Άαρον Ράμσεϊ, Τζόε Άλεν, Χάρι Γουίλσον, Μπεν Ντέιβις είναι όλοι τους εκτός δράσης άρα και αποστολής ενώ και ο αρχηγός και ηγέτης αυτής της εθνικής ομάδας Γκάρεθ Μπέιλ δεν είναι 100% έτοιμος και για αυτό ίσως και να μην είναι στο αρχικό σχήμα.

Προϊστορία: Οι δυο αυτές εθνικές ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά έξι φορές από τον Νοέμβριο του 2014 και είναι χαρακτηριστικό πως το Βέλγιο έχει κερδίσει μόλις μια φορά, τον Μάρτιο του 2021 για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

* Ο Άσος μοιραία είναι χαμηλά και θέλει ενίσχυση με κάποιο combo. Αυτό θα είναι να βρει δίχτυα το Βέλγιο και στα δυο ημίχρονα με απόδοση 2,45.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Να σκοράρει και στα δυο ημίχρονα το Βέλγιο

(Visited 399 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x