ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Nations League: Γερμανία- Ουγγαρία ( Α΄ κατηγορία, 3ος όμιλος)

Nations League: Γερμανία- Ουγγαρία ( Α΄ κατηγορία, 3ος όμιλος)
Spread the love

Όσο και αν φαίνεται οξύμωρο ή ακούγεται απίστευτο το ντέρμπι κορυφής στον 3ο όμιλο απόψε είναι αυτό που θα κάνει σέντρα στην Red Bull Arena ανάμεσα στην Γερμανία και την Ουγγαρία. Αυτό συμβαίνει γιατί οι Μαγυάροι εντυπωσιάζουν, οι Ιταλοί κινούνται στην μετριότητα και οι Εγγλέζοι απογοητεύουν.

Τα πάντσερ προέρχονται από την σπουδαία νίκη που πέτυχαν επί της Ιταλίας με 5-2.

Μια εμφατική και πειστική νίκη που επιζητούσε περισσότερο από όλους ο νεοφερμένος τεχνικός Χάνσι Φλικ αφού νωρίτερα στην διοργάνωση αριθμούσε τρεις διαδοχικές ισοπαλίες , όλες με 1-1 , απέναντι σε Ιταλία, Αγγλία και Ουγγαρία.

Ωστόσο εάν προσθέσουμε και τις 7 νίκες που έχει κάνει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τότε φτάνουμε στο άθροισμα 13 που είναι και το αήττητο σερί του πρώην τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου στον πάγκο της Γερμανίας.

Αν δε επικρατήσουν απόψε της Ουγγαρίας τότε το τέλος της βραδιάς θα τους βρει στην 1η θέση της σχετικής βαθμολογίας του ομίλου.

Οι: Νόιερ, Γκορέτσκα και Μπράντ είναι εκτός δράσης λόγω Covid19.

Οι Μαγυάροι φιγουράρουν στην κορυφή σε έναν όμιλο μαζί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία, την δευτεραθλήτρια Αγγλία και την Γερμανία των 4 Μουντιάλ και των 3 Euro. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Επίσης προέρχεται από την μεγαλύτερη νίκη στην σύγχρονη ιστορία της όπως ήταν το εκκωφαντικό 4-0 με το οποίο συνέτριψε την Αγγλία σε Εγγλέζικο έδαφος που είναι και η πιο “βαριά” ήττα για τα “Τρία Λιοντάρια” μέσα στο σπίτι τους εδώ και 94 χρόνια.

Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια εθνική ομάδα που κέρδισε δυο βαθμούς και από ατυχία δεν ήταν περισσότεροι στον “Όμιλο του θανάτου” απέναντι σε Πορτογαλία, Γαλλία και Γερμανία και επίσης για μια εθνική ομάδα που έχει πετύχει back to back προβιβασμούς από την Γ΄ κατηγορία και την Β΄ αντίστοιχα τα τελευταία χρόνια.

Προϊστορία: Σε 9 μεταξύ τους παιχνίδια η Γερμανία έχει κερδίσει στα 4, η Ουγγαρία στα δυο ενώ τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

* Δεν μπλέκω με σημείο παρά την πρόσφατη 4άρα που έριξε η Γερμανία στην Ιταλία επειδή η Ουγγαρία είναι άκρως επικίνδυνη και φορμαρισμένη. Αγοράζω το Goal σε τιμή διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

 

(Visited 413 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x