ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nations League: Νησιά Φερόε – Τουρκία ( Γ’ κατηγορία,1ος Όμιλος)

Nations League: Νησιά Φερόε – Τουρκία ( Γ’ κατηγορία,1ος Όμιλος)
Spread the love

Νήσοι Φερόες και Τουρκία κοντράρονται στην τελευταία αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ΄ κατηγορίας του Nations League σ΄ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δυο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του ομίλου με πέντε βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές και κατάφεραν να μην υποβιβαστούν στο χαμηλότερο γκρουπ δυναμικότητας. Στο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στη Λιθουανία έμειναν στο ισόπαλο 1-1 και κατάφεραν να διατηρήσουν την πολυπόθητη 3η θέση. Μετρούν 3/5 G/G στα τελευταία τους ματς ενώ αγωνιστικά εκτός είναι ο Χ. Χάνσον που θα τον αντικαταστήσει ο Χανς Μένεϊ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Τουρκία έμεινε στο 3-3 στην Κωνσταντινούπολη με το Λουξεμβούργο. Έχει εξασφαλισμένη την πρωτιά συγκεντρώνοντας συνολικά σε πέντε παιχνίδια 13 βαθμούς με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Αξίζει να σημειωθεί πως είχε την καλύτερη επίθεση στον όμιλο, καθώς βρήκε 17 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Εκτός οι Ντεμιράλ, Σουγιουντσού, Κιοκτσού, Ουνιάλ, Ουντέρ. Νέα κλήσεις οι Ουζκαντσάρ, Ταγκίρ, Εζκάν και Μπαζόκ. Αμφίβολος οι Καμπάκ.

Προϊστορία: 0-0-1

Nations League – 04/06/2022
ΤΟΥΡΚΙΑ – ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ 0-4

Πρόταση: over 2.5

(Visited 430 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x