ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Nations League : Ελβετία- Τσεχία ( Α΄ κατηγορία, 2ος όμιλος)

Nations League : Ελβετία- Τσεχία ( Α΄ κατηγορία, 2ος όμιλος)
Spread the love

Δεν υπάρχουν και πολλές εθνικές ομάδες που να μπορούν να καυχηθούν πως μπορούν να έχουν κερδίσει δε δυο διαδοχικά παιχνίδια τους την Πορτογαλία και την Ισπανία. Για την ακρίβεια στην παρούσα φάση είναι μόνο μια. Η Ελβετία.

Η εθνική ομάδα του Μουράτ Γιακίν με τέρματα από τους: Ακάντζι και Εμπολό “λύγισε” την Ισπανία με 2-1 και υποχρέωσε τους “Φούριας Ρόχα” στην “παρθενική” τους ήττα μετά από σχεδόν 4 χρόνια μπροστά στο κοινό τους.

Με αυτόν τον θρίαμβο , λίγες μόλις ημέρες μετά το 1-0 επί της Πορτογαλίας, έχουν βρεθεί σε θέση ισχύος αναφορικά με την αποφυγή του υποβιβασμού αφού τους αρκεί να μην χάσουν από την Τσεχία για να ανανεώσουν και στο επόμενο Nations την θέση τους στα μεγάλα σαλόνια.

Οι Τσέχοι γνώρισαν την συντριβή από την Πορτογαλία (0-4) και πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ αναφορικά με την παραμονή τους στην 1η κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα χρειάζονται μονάχα νίκη απόψε για να μην υποβιβαστούν αφού ακόμη και η ισοπαλία θα τους στείλει στην Β΄ κατηγορία.

Δεν είναι σε καλό φεγγάρι αφού μετράνε τρεις διαδοχικές ήττες δίχως να έχουν βρει δίχτυα , αλλά και με 8 γκολ παθητικό, ενώ στους τελευταίους 7 αγώνες τους έχουν κερδίσει μόλις μια φορά το αντίστοιχο ματς του 1ου γύρου με 2-1.

Επίσης εκτός έδρας στην εν λόγω διοργάνωση έχουν ήδη χάσει από Σκωτία (0-1), Πορτογαλία (0-2) και Ισπανία (0-2).

Προϊστορία: Η παράδοση είναι σαφέστατα υπέρ της Τσεχίας η οποία αριθμεί σε πέντε μεταξύ τους παιχνίδια τέσσερις νίκες και μόλις μια ήττα.

* Σε πολύ καλή φόρμα οι Ελβετοί όπως άλλωστε φανερώνουν και τα δυο νικηφόρα αποτελέσματα τους απέναντι σε Πορτογαλία και Ισπανία. Επίσης εντός έδρας μετράνε μόλις 2/15 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να προβληματίζουν ανασταλτικά. Ο Βατσλίκ συνεχίζει να είναι ντεφορμέ και ο Μπράμπετς είναι “λαβωμένος”. Ο Άσος στο 1,70 είναι οριακά αποδεκτός.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 451 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x