ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Βραζιλίας: Κορίνθιανς- Ατλέτικο Γκοϊανιένσε

Α΄ Βραζιλίας: Κορίνθιανς- Ατλέτικο Γκοϊανιένσε
Spread the love

H ομάδα του Σάο Πάολο προέρχεται από μια οριακή εκτός έδρας ήττα με “θύτη” την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε πραγματοποιώντας ακόμη μια μέτρια εμφάνιση.

Πλέον η ομάδα του πρώην “ερυθρόλευκου” τεχνικού Βίτορ Περέιρα έχει ξεμείνει χωρίς νίκη σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία δέχτηκε γκολ πρώτη.

Έτσι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να “σκαρφαλώσουν” στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν την νίκη της Φλουμινένσε επί της Φλαμέγκο αλλά θα τους δοθούν ακόμη κι άλλες αφού στις επόμενες δυο εβδομάδες θα κληθούν να αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους σε 3/4 αγωνιστικές που ακολουθούν.

Όλοι γνωρίζουμε πως είναι αήττητοι στα 24/25 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους εντός έδρας στην κατηγορία και πως στην τρέχουσα σεζόν μετράνε ήδη 4/6 νίκες στα τελευταία 90λεπτα μπροστά στο κοινό τους έχοντας καταγράψει μονάχα μια ήττα από την πρωτοπόρο Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα και μια ισοπαλία κόντρα στην Ιντερνασιονάλ ( 2-2). Εκτός δράσης ο τιμωρημένος Ραούλ Γκουστάβο και οι “λαβωμένοι” : Παουλίνιο, Μέικον, Ραφαέλ Ράμος και ο Ζούνιορ Μοράις.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την περασμένη αγωνιστική από την Ιντερνασιονάλ ( 1-2) εντός έδρας και πλέον έχουν συμπληρώσει ένα “καρέ” αγώνων μόνο με ήττες στην κατηγορία ενώ την ίδια ώρα η τελευταία τους νίκη χρονολογείται από τις αρχές Αυγούστου όταν και είχαν επικρατήσει της Μπραγκαντίνο με 2-1.

Ο τεχνικός Εντουάρντο Μπαπτίστα οριοθέτησε ως στόχο την συγκομιδή 4 βαθμών στα δυο επόμενα παιχνίδια κόντρα σε Κορίνθιανς και Αβαϊ έτσι ώστε η ομάδα του να ξεκινήσει την αναρρίχηση της στον βαθμολογικό πίνακα.

Μοναδικός στόχος στα 11 εναπομείναντα παιχνίδια να σώσουν την κατηγορία όντας στην προτελευταία θέση με 22 βαθμούς σε 27 αγώνες.

Ιδιαίτερα ευάλωτη όταν παίζει εκτός έδρας με 5/6 ήττες στις αντίστοιχες πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” της.

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στα μεταξύ τους παιχνίδια αφού είναι χαρακτηριστικό πως αμφότερες μοιράζονται από 5 ισοπαλίες και από έξι νίκες.

* Εδώ θα εμπιστευτώ την δύναμη της έδρας και την λιγότερο κακή ομάδα από τις δυο. Μπορεί η Κορίνθιανς να έχει στο μυαλό της και τον “διπλό” τελικό κόντρα στην Φλαμέγκο τον άλλον μήνα για το Κύπελλο Βραζιλίας αλλά έχει και μεγάλο στόχο την είσοδο στην πρώτη 4αδα που σημαίνει και την έξοδο στο Λιμπερταδόρες την επόμενη χρονιά. Άσος λοιπόν έστω και στο 1,60.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 227 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x