ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Χαλ- Λούτον

Τσάμπιονσιπ: Χαλ- Λούτον
Spread the love

Η εκκίνηση της Χαλ με οχτώ βαθμούς στα πρώτα 4 παιχνίδια γέμισε αισιοδοξία τον νέο επενδυτή του συλλόγου τον πασίγνωστο Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι αλλά η συνέχεια ήταν καταστροφική.

Με απολογισμό 5/6 ήττες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους υποχώρησαν στην 20η θέση και στο + 1 μόλις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας συνάμα και το χειρότερο αμυντικό ρεκόρ στην κατηγορία.

Ο Σότα Αρβελάτζε σίγουρα μπορεί να νιώθει τυχερός που κρατάει ακόμη την δουλειά του αφού σε 30 αγώνες έχει υποστεί ήδη 15 ήττες ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στα έξι τελευταία τους παιχνίδια οι “τίγρεις” έχουν δεχτεί τουλάχιστον δυο γκολ ανά 90λεπτο. Επίσης μετράνε μόνο ήττες στο τελευταίο τους “καρέ” στην κατηγορία με τέρματα: 1-11.

Η άμυνα τους είναι άθλια ενώ στην επίθεση ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα ο Όσκαρ Εστουπινιάν με 7 γκολ σε 10 εμφανίσεις ενώ την ίδια ώρα ο Δημήτρης Πέλκας αριθμεί τρεις συμμετοχές και μάλιστα αγωνίστηκε για 70 λεπτά στην πρόσφατη ήττα τους με 0-3 από την Σουόνσι εκτός έδρας.

Οι Hatters άκουσαν με ανακούφιση την Μπράιτον να ανακοινώνει νέο προπονητή τον Ντε Τζέρμπι αφού είχε αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία νωρίτερα πως οι “Γλάροι” γλυκοκοιτούσαν τον Νέιθαν Τζόουνς δηλαδή τον δικό τους τεχνικό.

Το πειστικό 2-0 επί της Μπλάκμπερν “διόρθωσε” την εντός έδρας ήττα και εκτός προγράμματος από την Γουίγκαν (1-2) που είχε προηγηθεί αλλά και την επίσης εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στους “Γαλάζιους Ουρανούς” της Κόβεντρι (2-2).

Προϊστορία: Η Λούτον έχει κερδίσει και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της την Χαλ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Με δυο διαδοχικά 2ιπλα σε δυσκολότερες έδρες ( Σουόνσι 0-2, Κάρντιφ 1-2) και σε καλύτερη φόρμα με υπέρ της την παράδοση η Λούτον είναι το φαβορί. Το 2,45 προκαλεί σαν απόδοση και θα το ρισκάρω.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 363 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x